maanantai 30. joulukuuta 2013

Kirotut hormoonit :-)

Vissiin se aika taas kun nuppia kiristää ja etenkin vaatteet kiristää, yök, ällöä. Hormoonihirviö täällä hei!
Omistan tälläisen hienon mukinkin


 On siis se aika kun tuntee itsensä niiiiin lihavaksi, turvonneeksi ja rumaksi.  En siis aio mennä lähellekkään vaakaa ja ehkä olisi parempi etten menisi lähelle peiliäkään. Noh, tää on tätä.

Päivällä kävin treenaamassa selkää ja vatsoja, treeni meni ihan kohtalaisen hyvin, en ehkä ihan täysillä jaksanut tällä kertaa. Tiettyjä vatsaliikkeitä hankaloittaa nyt yksi seikka, nimittäin napakoru jonka kävin ottamassa perjantaina :-) Se on minun hupsu lahja itselleni, sen kunniaksi että tammikuussa tulee vuosi siitä kun tämä liikunta- ym.innostus ja vouhotusalkoi, kutsun sitä jumpan vuosipäiväksi. Sen kunniaksi varmaan yhtenä tiettynä tammikuun päivänä taaperran tietenkin salille :-)

Sitten hölkkähöpinää, nyt taisi iskeä joku hölkkäkärpänenkin minuun. Eilen käytiin "testaamassa" hölkkäämistä ja yhtäkyytiä kolme kilometriä kipitin aika kivuttomasti.
Tänään sanoin isännälle että tänään lähdetään myös hölkkälenkille, isäntä arveli ettei tässä minun mielentilassa ehkä kannattaisi (tarkoitan edellä mainittua hormooniasiaa..) Mieli teki kyllä toisaalta jäädä sängylle köllöttelemään mutta lähdettiin kuitenkin lenkille. Nyt otettiin eri suunta ja niin vain viisi kilometriä jaksoin hölkötellä yhtäkyytiä. Otin hölkätessä pieniä tavoitteita itselleni, että jaksan vielä esim. johonkin tiettyyn risteykseen asti, kuitenkin jaksoin aina pitemmälle. Nyt on vähän voittajafiilis, mielestäni tuo on aika hyvin tälläiselle joka on vuoden sisällä hölkkäillyt pikku matkan about 5 kertaa (ja tätä vuotta ennen tuskin koskaan..).
Jostain blogista vasta luin miten hyvä fiilis juoksu/hölkkälenkin jälkeen tulee ja totta se kyllä on, paljon parempi fiilis tuli kuin normaalin kävelylenkin jälkeen.
Huomenna on tämän vuoden viimeinen päivä, uskomatonta on miten nopeasti on tämä vuosi mennyt ja etenkin tämä loppuvuosi vaikka onkin sään suhteen ollut aika synkkä ja pimeä. En ole koskaan tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, mutta olen miettinyt pitäisikö joku sellainen itselleen tehdä..
Millaisia uudenvuoden lupauksia muilla on mielessä? Kertokaa :-) Muutenkin olisi kiva saada kommenttia tänne niin tietäisi lukeeko näitä höpinöitä kukaan.

Huomenna taidan pitää lepopäivän ihan kaikesta urheilusta, ainakin salista ja hölkästä. Keskiviikkona sitten taas ainakin salille.

By the way, uutisissa sanottiin tänään että Valion mukaan rahkan kulutus on kasvanut tänä vuonna 36% Ainakin meidän torpassa sitä menee monta kiloa viikossa, ennen tätä vuottahan en koskaan syönyt rahkaa, enkä olisi kyllä uskonutkaan että sitä kurkustani alas saankaan :-)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti