maanantai 23. joulukuuta 2013

Touhukas päivä

Sitä se oli tosiaan, nyt on pari tuntia aikaa huokaista ennen kuin nukkumatti tulee :-)
Aamulla kurvasin salille ensimmäisenä, minulla oli oma valokuvaajakin mukana, nimittäin poikani joka otti minusta muutamia jumppakuvia sekä kuvan minusta ja kaveristani joka sattui myös tulemaan salille. Siellä olikin tosi hiljaista, muutama treenaaja vain minun lisäksi. Teinkin ihan huippuhyvän olkapää- ja tissilihasjumpan. Olkapääliikkeissäkin alkaa olla parempi tuntuma ja jopa voinkin sanoa, että olen ruvennut tykkäämään olkapäitten treenaamisesta (enpä olis uskonu kuukausi sitten...)
"Volyymiviikko" taas alkoi ja tein pudotussarjoja. Tein myös rintajumpan lopuksi punnerruksia kolme sarjaa (naisten tyylillä) ja kaverille hehkutin sitä että vuosi sitten en jaksanut vissiin punnertaa edes yhtä kertaa :-) Eli jotain editystä on tapahtunut, jihuu.





Salilta tultua lähettiin lenkille, pojan ja koirien kanssa. Ei onneksi pururata ollut enää niin jäässä kuin pari päivää sitten, osittain sai kyllä kierrellä tien reunoja pitkin.
Lenkin jälkeen sitä hommaa riittikin, kävästiin kaupassa, siivoilin, pesin saunaa, tein joitain ruokaa huomiseksi, leivoin kuivakakun ja tein kiisseliä ja mitähän muuta.. Nyt on muija ihan hyytynyt :-)

Yksi tuttava pyysi minua mukaan osallistumaan Kympin nainen.tapahtumaan jossa pitäisi juosta 10km. Tapahtuma on toukokuussa. Arvelin näillä näkymin osallistua, se tarkoittaa sitä että täytyy ruveta taas enemmän hölkkäilemään sitten keväämmällä viimeistään.
En sitten saanut toivomaani lunta aatoksi (ellei käy niinkuin kaksi vuotta sitten jolloin yllätykseksi satoikin paljon lunta jouluaattona) Harmillista että tuli näin synkkä joulu sään puolesta. Mutta muuten nautitaan huomenna jouluaatosta kotona ja hyvästä ruuasta. Syödään ainakin riisipuuroa, kinkkua, savukalaa ja luumu-rusinakiisseliä, nam ja jos vähän suklaata. Ne riittää minulle, en ole kovin innokas muitten jouluruokien ystävä.
Joulupäivänä täytyykin sitten suunnata taas salille. Nyt jos vähän putkirullailisi, sen jälkeen laittaisi piikkimaton selän alle ja lukisi kirjaa niin siinä onkin unilääkettä :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti