sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tissiasiaa...

Painon putoaminen on tietysti hyvä asia jne., mutta eikö se rasva voisi hävitä jostain muualta kuin utareista, kiitos? Kalliiksikin tämä kutistuminen on tullut kun on joutunut hankkimaan pienempiä jumppa- ym.kuteita ja myöskin rintsikoita..taas viimeksi eilen, hittolainen. Ei pitäisi marista mutta noistahan on suurinpiirtein sellaiset "laput" enää jäljellä. Liivejä olen joutunut hankkimaan useampia tässä vuoden aikana, myös tietenkin urheiluliivejä, jotka ei ihan halpoja ole. Urheiluliivit kun on oltava ainakin minulla laadukkaat ja tukevat.
Eilen taas asioin alusvaateliikkeessä ja marisin tätä myyjälle, myyjä totesi että niin se vaan on että rasva häviää ekana tisseistä ja käski tekemään punnerruksia :-) No, se tuskin pelastaa enää tätä tilannetta, on oltava tyytyväinen siihen mitä on, huonomminkin voisi olla.
Noh, tämä "ongelma" sai sitten pohtimaan lisää tissiaihetta.. Nykyään kun olen paljon seurannut kaikkea fitnekseen tms. liittyvää, olen havainnut että aika moni kilpailija on laittanut itselleen silikoniutareet. Toisaalta ymmärrän, niinhän tehdään ulkonäön vuoksi, että kroppa olisi kisalavalla paremman (?) näköinen ja jokainenhan voi tehdä kropalleen niinkuin haluaa. Kaikissa leikkauksissa on riskinsä ja entäs se luonnollisuus? Rupesin sitten pohtimaan sitä, että itsellänikin on kaksi teinityttöä jotka tietenkin ihailevat kauniita ja hyväkroppaisia naisia (niinkuin tietysti teen itsekkin), mutta kun tämä fitness ym.tuntuu nyt olevan tosi IN niin rupeavatko nuoret myös ihannoimaan kaikkea "keinotekoista" niinkuin esim. silikonitissejä.. Toivoisin ainakin omien lasteni arvostavan omaa vartaloaan sellaisena kuin se on ja hyväksymään itsensä mutta myönnän että vaikeaa se välillä on, niinkuin itsellenikin :-)

Noh, asiasta toiseen, viikonloppu on taas kohta ohi ja aamulla säntäillään töihin. Perjantaina kävin treenailemassa taas rakkaan ystävän kanssa, tein hauis- ja ojentajatreenin, lisäksi tein vähän olkapäitä vaikkei niitä ollut alunperin tarkoitus tehdä silloin.
Eilinen päivä meni kauppoja kierrellessä kun startattiin aamulla naapurikaupunkiin, teinit oli mukana myös. Hyviä alelöytöjä tehtiin ipanoille ja sain ostettua itselleni pari treenipaitaa. Ja lisäksi ne rintaliivit ja bikiniyläosa oli pakko hankkia kun entinen ei kertakaikkiaan enää istu päälle :-/ Kovasti väsytti kotiin tultua mutta lähdettiin kuitenkin vielä salille. Jalkoja treenasin ja lopuksi halusin harjoitella taas leuanvetoa eri otteilla, onneksi oli apulainen mukana niin ei tarvinnut kuminauhoja viritellä:-)

Hah, siellä kiikkuu :-)
Viikonloppuna oli aivan ihanat ilmat ja aurinko onnekseni paistoi <3 Niinkuin tänäänkin kun kävin aamupäivällä lenkillä, aivan ihana auringonpaiste. Lunta saisi olla hiukan enemmän, lumiset puut on niin kauniita pakkasella kun aurinko paistaa.


Illalla käytiin niitä "lappuja" treenaamassa, ehkä oli huono ajatus lähteä kun ei fiilis ollut ihan kohillaan mutta tulipahan tehtyä penkkipunnerrusta pitkästä aikaa kun isäntä oli apumiehenä mukana. Tuntui vaan ettei kertakaikkiaan ollut voimia yhtään, ei ainakaan niin paljoa kuin normaalisti. Harmitti kyllä mutta aina ei vaan mene putkeen :-) 

Lemppari tissiliike tämä 


Nyt maata ja maha syliin :-) Ihanaa ja aurinkoista viikkoa jokaiselle joka tämän höpötyksen lukee!

Sunnuntaiterveisin
- Satu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti