lauantai 1. helmikuuta 2014

Lepoa ja lumitöitä

Ja vähän muutakin eli salitreeniä :-) Lunta satoi lauantain aikana ihan omiksi tarpeiksi ja enemmänkin. Kevyen lumen kolaaminen on ihan jees-puuhaa mutta sitten kun se on sellaista märkää ja raskasta niin ei ainakaan mun niskat tykkää :-/
Parina päivänä on olo ollut jotenkin hirmuisen väsynyt ja laiska eikä hirveemmin ole jaksanut revitellä, on tullut levättyä ja laiskoteltua paljon. Tekee hyvää kyllä. Sain napattua (mielestäni) hyviä kuvia tässä viikolla kun metsässä taaperrettiin. Välillä on hetkeksi jäätävä ihastelemaan auringonpaistetta.




Tänään meni päivä vötkyillessä ja lumitöissä. Tuntui että tänään sohva ja viltti olivat maailman parhaat asiat, päiväunoset piti ottaa. Illemmalla sitten aktivoiduin ja kävin tytärpuoleni kanssa salilla. Olikin oikein hyvä hauis-ja ojentajatreeni ja tuli taas todettua että kyllä kannatti lähteä. Mikä siinä väillä on että ei millään meinaa saada itseänsä liikkeelle mutta sitten kun saa niin huomaa aina sen miten hyvä fiilis siitä tulee, varsinkin sitten jos esim. treeni menee erityisen hyvin. Tein normaaleja hauiskääntöjä, sekä vasaraotteella ja "hauislaitteessa". Ojentajille ranskista tangolla, kickbackia käsipainolla, ojentajapunnerrusta, ojentajia taljassa narulla ja tangolla. Tangolla tein vastaotteella joka tuntuu eri tavalla kuin myötäotteella tehtynä.
Muutama treenaaja oli meidän lisäksi joten ei ruuhkaa tällä kertaa :-)




Huomenna olisi luvassa ainakin jalkatreeniä, saas nähdä mitä muuta kivaa. Viime päivinä on paljon pyörinyt monenlaisia ajatuksia päässä, esimerkiksi lause "parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia" (taisin joskus tuohon liittyvän blogikuvankin tänne laittaa). Niinhän se on.. perhe, perheen kanssa yhteinen aika, ystävien seura, liikunta (no, ehkä joutuu vähän maksamaan mutta on se sen arvoista), lepo. Anyway, noista asioista olen myös kiitollinen. Ja olen kiitollinen siitä että mun rakas ystävä laittoi mulle pari päivää sitten viestin jossa luki "Oon todella ylpee sun huikeesta muodonmuutoksesta <3 " Tuosta tuli kyllä niiiiin hyvä mieli. Tietysti kaikesta kannustuksesta tulee hyvä mieli, kiitos kaikille jotka ovat kannustaneet :-) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti