perjantai 14. helmikuuta 2014

Perjantaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Tulihan se taas, viikonloppu nimittäin ja fiilis on sen mukainen koska viikonloput on mulla vapaat, ainakin nykyisessä duunissa. En meinannut nahoissani pysyä kun odotin että kello on 15 ja pääsen töistä kotiin. Kotona odotti ystävänpäiväkortti rakkaalta ystävältä <3
Olen odottanut että saan taas (toivottavasti) parina aamuna nukkua vähän pitempään ja meidän iskäkin on viikonlopun vapaalla, jee. Ilmeisesti ihan normisuunnitelmat tiedossa eli salitreeniä ja kotoilua, ainakin. Pari päivää sitten kaupasta nappasin nää, joihin kerkiää viikonloppuna paremmin perehtyä, josko löytyisi uusia hyviä vinkkejä.


Keskiviikkoiltana käytiin isännän kanssa "kotisalilla", tein selkää. Tällä viikolla oli tullut muutama uusi härveli joita piti myös kokeilla. Ainakin hauislaite, kulmasoutu ja tämä jota veivaan tässä --->


Tein ylätaljaa lapiotangolla, pulldownia, alataljasoutua, kulmasoutua ja tätä, jonka salikaveri vasta neuvoi eli liike ja tuntuma on vielä vähän hakusessa.

Ollaan lähellä laitetta, liike lähtee ylhäältä ja käsiä painetaan alas. Hankala selittää mutta oikein tehtynä tuntuu selässä, selkärangan vieressä aika alhaalla, huolehdittava ettei tee liikettä ojentajilla. Noh, harjoittelu jatkuu ensi kerralla.
Osan liikkeistä teinkin pudotussarjoina kun oli mies apuna ja komentamassa :-)Eilenillalla käytiin Susannan kanssa treenaamassa tikkuja (eli jalkoja). Tikut saikin ihan hyvän jumpan, tein sumokyykkyä smithissä, hack-kyykkyä, reiden ojennusta- ja koukistusta laitteessa, prässiä jalat kapealla ja lopuksi pohkeet istuen. Reisien ojennus-laite oli myös uusi ja tosi hyvä vanhaan verrattuna. Oli hyvä treeni ja hauskaakin oli, jäin myös pohtimaan miten helppoa on mennä tuonne "toiseen kotiin" kun siellä on niin hyvä ja rento ilmapiiri niinkuin eilenkin totesin. Kannustusta ja neuvoja saa myös varmasti jos haluaa ja tarvitsee. Käytiin eilen pikaisesti ryyppäämässä salin jälkeen ystävänpäiväkahvit ennakkoon, kävin myös ostamassa isännälle salipaidan ystislahjaksi ja tuhlasin samaiseen urheilukauppaan joulupukilta saadun lahjakortin ja ostin sillä itselleni salipöksyt, jos ei nyt joka kuvassa enää olisi noi camokuvioiset housut :-)

Ihanaa viikonloppua ja ystävänpäivän jatkoa, mä rupean jännäämään minne rakas avopuoliso minut kuskaa syömään ystävänpäivän kunniaksi :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti