keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tavoite: Olkapäät

Turvotus ja veetutus- viikko menossa, mutta eipä anneta sen häiritä varsinkaan nyt kun tuli huisin hyvä mieli tän päivän olkapäärääkistä.
Kelataas ensin viikkoa taaksepäin.. Maanantaina kävin vieraissa eli siellä toisella salilla, ihan yksin ja jopas olikin orpo ja pieni olo siellä. Päätin mennä sinne sillä aikaa kun kuskasin teinit laskettelemaan lähistölle. Noh, alkuun sihkutin crossarilla ja samalla kyttäsin, että vinopenkki vapautuisi. Säntäsin heti siihen tekemään vinopenkkipunnerrusta käsipainoilla kun edellinen treenaaja meni pois alta. No, penkki oli ärsyttävä :-) Siis sikäli, että kun on tottunut tietynlaiseen penkkiin ja asentoon niin... No, meni se sitten jotenkuten. Seuraavaksi nojailin hetken seinään kun odotin että joku tissihärveli vapautuisi. Tuli jotenkin kiusallinen olo, olisin tietysti voinut tehdä jotain odotellessa, mutta.... No, pääsin sitten tekemään peck degiä ja ähräsin sitä kolme sarjaa. Seuraavaksi suunnittelin taas meneväni yhteen tiettyyn tissilaitteeseen mutta se tietenkin oli varattu. Menin sitten polkemaan pyörää hetkeksi ja sitten sain tarpeekseni ja lähdin :-) Tuumailin isännälle, että en sinne enää yksin lähde. Mutta kyllä tuollakin vähällä sain rintalihat kipeiksi.

Eilen oli vuorossa selkää ja ihan perussettiä. Ensin vähän leuanvetoharjoituksia miehen auttamana, sitten ylätaljaa leveällä otteella eteen. Sen jälkeen kulmasoutua istuen vuorokäsin ja sitä yhtä  selkähärveliä jossa vedetään ylhäältä alas (ääääää, en osaa selittää ja kuvaa ei ole) jossa molemmille käsille on omat "kahvat" ja levypainot. Sen jälkeen vielä pull downia tangolla. Kulmasoutuun sain lisätä painoa, jee. Nyt tuntuukin latseissa ja vaikka missä. Miehen ehdotuksesta jumppasin lopuksi takaolkapäät. Ensin vipareita taaksepäin mahallaan penkillä maaten, sitten facepullia ja takaolkapäitä laitteessa.

Sitten tähän päivään.. ja pari kuvaa..


Tuttuja juttuja eli vipareita sivulle käsipainoille ja pystypunnerrusta käsipainoilla ja olin niin happy kun jaksoin punnertaa isommilla painoilla kuin aiemmilla kerroilla. Pystypunnerrusta tein pudotussarjoilla ja meinasin kuolla. Senkin vuoksi, että olen tälläinen "niskavammainen", kädet väsyy myös nopeasti jos ovat pitempään yläasennossa. Huomasin, että vihdoinkin on jotain ruvennut olkapäissä tapahtumaan, painoja on saanut lisätä ja ihan kuin olisi milli lihastakin tullut. Vielä pari kuukautta sitten luulin, ettei mun olkapäät vahvistu/ikinä, mutta ehkä olinkin väärässä. Tavoite nyt sitten tietenkin saada niistä nätit ja pyöreämmät.


Minä en kummoinen kokki ole, enkä mitään hienoja erikoisia aterioita valmista, mutta arvelin kuitenkin lopuksi täräyttää ruokakuvan :-)


Tuo epämääräinen sotku sisältää naudan jauhelihaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, tomaattia ja ruskeita papuja, sekä mausteita tietty. Tuli aika namia vaikka itse sanonkin. Tuota sitten töihin evääksi ja sekaan vielä kvinoaa ja kasviksia, kyllä nälkä lähtee..tai ainakin siirtyy pariksi tunniksi. Tosin minua ei nykyään nälkä kovinkaan usein edes kerkiä yllättää, koska syön säännöllisin väliajoin.
Huomenna huilia salitreenistä, tavoite olisi kyllä keritä venytellä ja käydä lenkillä jos vain kerkiää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti