torstai 13. maaliskuuta 2014

Jonninjoutavaa jorinaa?

Tuli se pienoinen takapakki kuitenkin kun keskiviikkona alkoi korvaan koskea. Tänään tohtori määräsi antibioottikuurin ja saikkua, korvatulehdus siis toisessa korvassa. Kaikenlaista, ei ole ollut moista viimeksi kuin lapsena ja silloin niitä riittikin, nöin on kerrottu. Noh, tästä se elämä alkaa voittaa, uskon niin, kohta ollaan punttia vääntämässä. Joo joo, ennen kuin kukaan sanoo soo soo niin otan iisisti :-) Kyllähän tässä meinaa seinille jo kiipeillä ja miettii miten taas siihen vauhtiin pääsee, huoh. Huomenna mä kyllä menen ainakin kävelylle.

Ulkona ihan mielettömän upeat ilmat, olen niin kaivannut aurinkoa. Väkisinkin hymyilyttää. Varsinkin kun rupeaa vaeltamaan ajatuksissaan pitemmälle kevääseen.


Viimeksi kaupassa käydessä nappasin hetken mielijohteesta mukaani vuonankaalia, ei mitään hajua mitä se on ja miltä maistuu. Itsehän en nuhani takia mitään maistanut niin laitoin Kepan maistelemaan, tuumasi ettei maistu miltään joten eikun ääntä kohti. Googletin sitten kyseisen tuttavuuden. Hirmuisen nättiähän tuo myöskin on, tosin tuossa kuvassa ei juurikaan näy.

Pähkinöitäkin eksyi sekaan..Voi olla että toistan itseäni mutta tänään on ollut siis taas ainakin aikaa ajatella kaikenlaista, mm. miettiä taas mitä on ystävyys. Onko se sitä, että on valmis olemaan toisen tukena vaikeina aikoina, sitä että kannustaa toista asioissa joiden uskoo olevan hyväksi, on iloinen toisen puolesta tai toisen onnistumisesta, yhteenkuuluvuutta.. Sitä, että halu viettää aikaa yhdessä on molemminpuolista. Ystävyys on mielestäni toisen hyväksymistä hyvine ja huonoine puolineen, mielistellä ei tietenkään tarvitse, mutta ystävyttä ei ole toisen "jyrääminen" negatiivisuudella tai väheksymisellä. Joskus elämä erottaa ystäviä, kauemmas toisistaan fyysisesti tai muutoin, joskus elämä tuo tilalle uusia ystäviä. Jokainen ansaitsee ystäviä. Itse ilahdun kovasti jos minulta kysytään mitä kuuluu. Eilen sain ystävältä viestin jossa luki "Olet rakas" Voin sanoa, että tuli hyvä ja kiitollinen mieli.

Tänään värkkäsin ipanoille iltapalaa. Laitoin pakastettuja banaaninpaloja, jäisiä mustikoita ja vähän jugurttia, ne blenderissä sekaisin


Kahdelle ipanalle tuo sotku kelpasi ja oli kuulemma hyvääkin, kahden mielestä maistui oudolle:-) Ensi kerralla sotketaan sitten jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti