torstai 6. maaliskuuta 2014

Loppuviikon mietteitä

Tällä viikolla olo on ollut jotenkin nuutunut eikä treenitkään ole siis kulkeneet niin hyvin kuin olisin toivonut. Toivottavasti fiilis viikonlopuksi piristyy kun olisi luvassa erityisiä mukavia juttuja, ainakin vietän aikaa Kepan ja lasten kanssa ja treffaan pari ystävää <3 Kepalta olen myös ruinannut, että lähdettäisiin käymään Go expo- tapahtumassa mutta ei se ole ainakaan vielä lämmennyt asialle. Olisi kiva mennä vaikka päiväksi pois kotimaisemista.

Keskiviikkona kävin selkää ja takaolkapäitä jumppaamassa. Ensin testasin salin uutta kulmasoutulaitetta, se ei mennyt oikein putkeen koska asento oli liian pysty, ehkä teen vain jatkossa irtotangolla sitä. Ylätaljaa tein lapiotangolla ja takakenossa kapealla kahvalla. Lisäksi alataljasoutua ja pulldownia tangolla.

Takaolkapäisille rääkkiä laitteessa, mahallaan vinopenkissä maaten vipareita käsipainoilla sekä facepullia. Lopuksi vähän jumppaa mahamakkaroille.


Eilen illalla menin Kepan kanssa salille, treenattiin yhdessä etureisiä. Mulla oli tarkoitus tehdä myös olkapäät mutta aika ei riittänyt kun oli kiiruhdettava hakemaan tyttösiä tallilta ja iltatouhuille. Mutta ihan hyvä ja napakka treeni saatiin tehtyä. Ensin hack-kyykkyä jossa sainkin lisätä painoja enemmän kuin aiemmin, tein tietty ekana sen niin jaksoikin paremmin. Sen jälkeen reidenojennusta istuen ja lopuksi prässiä jalat kapealla.
Tehdään sitten niin olkapäitä viikonloppuna omana päivänä tai yhdistettynä käsitreeniin, måste titta. Tarkoitus oli vielä kotona tehdä mahajumppaa sen Appstoren sovelluksen avulla mutten ehtinyt.

Onko teillä muuten käytössä treenipäiväkirja? Mulla sellainen oli uskollisesti mukana salilla alkuaikoina, sitten se jäi, voisi kyllä ottaa taas käyttöön.

Mikähän kuva tää muka on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti