maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tutkimuksia

Olen muutaman kerran tuumaillut Kepalle,että haluaisin joskus käydä tarkemmin tutkimassa Prisman ruokahyllyjä ja eilen ehdotin että josko nyt mentäisiin. Ihme kyllä suostui se. Tällä kertaa ei silmäilty yhtään riepua vaan ihan oikeasti kierrettiin ruoka-osasto. Itseasiassa taas netin ihmeellisestä maailmasta hoksasin sen, että kananmunanvalkuaisia saa purkitettuna (joo, en ollut tuota tiennyt) ja halusin mennä kurkkaamaan mitä moinen tuote maksaa. No, hintaahan sillä purnukalla oli sen verran että ostamatta jäi. Jatkossakin erotellaan ne valkuaiset ihan itte.
Kaupassa olisin voinut tutkailla ja vertailla pitempäänkin mutta Kepa ei ollut yhtä innokas moiseen touhuun:-)


Ruususuolaa löysin purkkiversiona, ennen olen ostanut sitä Punnitse ja säästä-putiikista irtoversiona. Papusia ostin myös. Hoksasin vasta kotona että noiden papusten valmistus onkin pitempi projekti kun ensin liotetaan ja sitten keitetään ties miten pitkään mutta no onhan noissa ihan kivasti proteiinia ja meinasin sitten tyrkätä niitä ainakin jauhelihan sekaan. Skyriä on tullut uusia makuja ja ostin kokeeksi mansikka-Skyrin, ai että se oli namia. Joudun ehkä ostamaan sitä lisää. Meloni-passionhedelmä-Skyrissä olisi vissiin ollut eniten protskuja, täytyy testata joskus sitäkin. Yleensähän syön kyllä ihan maustamatonta rasvatonta rahkaa johon laitan sekaan marjoja ja/tai sokeroimatonta mehukeittoa. Sitä mulla on aina töissä välipalana.

Iltamassa käytiin noin viiden kilsan lenkki tihkusateessa, osa matkasta hölkkäiltiin. Sitten testattiin Kepan kanssa se Appstoren masujumppaohjelma, kyllä tuntui.

Todistusaineistoa..
Tänään luvassa tissi- ja takajalkatreeniä iltamassa, sitä odotellessa. Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa tiistaita!


2 kommenttia:

  1. Jos haluaa pikaisia papusia, niin kannattaa ostaa GoGreenin valmispapuja. Ovat siellä tomaattimurskien ja ananasten kanssa samalla hyllyllä. Sellainen pahvipurkki. Näitä papuja ei tarvitse liottaa tai keittää, ovat ihan valmiita syötäviksi. Mä käytän itse niitä. Kovin, kovin helppoa :D.

    Hauskaa kyllä tuo tutkiminen, joskus paljastuu uskomattomiakin juttuja omasta lähikaupasta, vaikka on kuvitellut tietävänsä lähes kaiken :).

    VastaaPoista