perjantai 18. huhtikuuta 2014

Aurinkoenergiaa


Miten voi ihminen tullakkaan niiiiiin onnelliseksi auringonpaisteesta, i love it. Viime päivinä olen nauttinut niin paljon metsässä kävelystä, samaa mieltä ovat koirat. Eilenkin Kepalle sanoin, että voisin vain jäädä metsään istumaan ja ihastelemaan. Olemme onnekkaita, että metsään pääsee ihan kotinurkilta. Puhelimen kamera on sitten yllättäen räpsinyt urakalla viime päivinä kun haluaisin kuvata jokaisen polunkin. Muutamana päivänä on innostuttu metsässä leikkimään piilosta cockeriherran kanssa ja sehän on siitä ihan innoissaan.
Keskiviikkona kävin treenaamassa tissejä ja takajalkoja. Jalat treenasin ensin ja treenin aloitin askelkyykyllä smithissä. Tuo on minusta vaan niin paras persusliike. Sen jälkeen tein lantionnostoja ja koipien levityslaitetta vuorotellen. Sitten reisikoukistusta istuen.


Tuota tykkään tehdä, tuntuu just siellä missä pitääkin. Lopuksi tein maastavetoa, tällä kertaa vetoremmien kanssa ja niistä oli kyllä hyötyä vaikka käyttö vielä opetteluttaa.  Koipisten jälkeen treenasin rintalihakset. Vinopenkkiä käsipainoilla sekä levityksiä.Siinähän sitä sitten ja lopuksi peckdeckiä, joka ei oo yhtään mun lemppari mutta joskus sitä teen.

Eilen mulla olikin lyhempi työpäivä ja pääsin neljän päivän vapaille, ihanaa! Heti iltapäivällä lähdettiinkin Kepan kanssa salille, Kepalla oli tissijumppa, mulla selän vuoro. Hyvä treeni tuli tehtyä ja lopuksi vielä takaolkapäät. Vinopenkissä mahallaan maaten tein vipareita, facepullia ja viimeisenä tätä


Jostain syystä jäpitän tuota tehdessä niskoja, vaikka miten yrittäisin "rentona" tuota tehdä. En tiedä miten sen ylämääräisen jännityksen saisi pois.
Aamulla kävin tekemässä ihan tosi hyvän käsijumpan yksikseni. Tein hauiksia ja ojentajia vuoron perään. Ensin dippailin taas penkin reunalta, mutta nyt otin lisäpainoa käyttöön. Sitä kolme sarjaa jonka jälkeen hauiskääntöjä pudotussarjoilla, kyllä lopulla tuntui, että ratkeaa koko lihakset. Jospa ne nyt sitten kasvaisi:-)
Lisäksi tein haukkaria taljassa narulla sekä vinopenkissä istuen sivuilta. Ojentajille ranskista ja taljaa narulla ja tangolla. Veikkaanpa käsilihoissa tuntuvan viimeistään huomenna.
Susannan ja koirien kanssa käytiin päivällä lenkki metsässä ja odotan vielä toista kamusta kylään tänään. Ihana vapaapäivä ja vielä kolme jäljellä, I`m so happy.


Olen ihan in laav tuohon toppiin jonka eilen ostin, kerrankin väriä elämään kun yleensä käytän mustaa/harmaata jos ootte huomanneet. Mutta nyt onkin oikein possunpunaista, jospa se olikin paidan ansiota, että treenit kulki niin hyvin tänään.

Huomenna luvassa ainakin etukoipijumppaa ja lenkkeilyä, toivottavasti auringonpaisteessa. Mukavaa pääsiäistä kaikille <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti