sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Erilainen viikonloppu

Oisin voinu tätä viikonloppua jatkaa vielä vaikka edes yhden päivän ihan mieluusti. Kaikkinensa tämä (kin) viikko hurahti ihan huomaamatta.
Perjantaina oli mukavan erilainen työpäivä ja hyvällä fiiliksellä lähdin myös töitten jälkeen salille. Habaa ja ojentajia rääkkäsin ja lopuksi myös etukoipisia. Ihanaa kun sairastamisen jälkeen on taas treeni-into palannut.
Ihan normi hauiskääntöjä tein alkuun seisten, sen jälkeen istuallaan sivuilta hiukan "takakenossa"


Elikkä noin ja sitten habalaitetta. Jonka jälkeen oli ojentajien vuoro ja niille ihan perusjuttuja. Dippiä penkin reunalla siten että jalkaterät on toisen penkin reunalla, ojentajia taljassa tangolla ja narulla. Lopuksi ah niin ihanaa kinttujumppaa. Tein ensin hackkyykkyä jalat kapealla ja melko alhaalla jonka jälkeen näitä vuorotellen


Kepahan se mut tuohon ylipuhui ja lopputulos oli se että kintut tuntui olevan kuin spagettia, keitettyä sellaista. Tein siis reidenojennusta ja tuota "kykkimistä" superina.
Perjantai-ilta menikin Amorphiksen keikalla, hyvähän se oli niinkuin aina. Muutama sidukka tuli juotua ja sehän oli odotettavissa ja myös tietoinen valinta että lauantain syömiset oli mitä oli. No, sallittakoon tuo mulle, eihän tuollaista baareilua tapahdu kuin muutaman kerran vuodessa. Tänään ollaankin oltu ruodussa syömisten suhteen.

Tänään olikin oikein kiva ja touhurikas sunnuntai. Aamulla suuntasin Miran kanssa olkapäätreenille, Aiemmin en ollutkaan Miraa tavannut, kokemus oli oikeinkin positiivinen ja juttua riitti, kaikenlisäksi saatiin hyvä treeni aikaiseksi. Ensin tehtiin pystypunnerrusta istuen kevennetyssä smithissä. Aiemmin olen kirjoitellutkin ja harmitellut kun "meidän salilla" ei sellaista ole.


Tuon jälkeen tehtiin superina vipareita sivulla käsipainoilla ja kiekolla eteen. Sitten pystysoutua joka olikin  mukavaa vaihtelua, koska harvemmin sitä teen ja aina teenkin käsipainoilla.


Lopuksi ja kaiken tuskan huipuksi tehtiin vierekkäin irvistellen liikettä jossa käsipainot vietiin ensin vaakatasoon sivuille, siitä eteen, takasin sivuille ja alas. Ja mahdollisimman hitaasti tietenkin..Huh huh, kylläpä oli tuskaista touhua mutta jospa meille nyt kasvaa kauniit olkapäät :-) Crossaria poljettiin vielä ennen pois lähtöä.
Hyvissä fiiliksissä kurvailin sitten kotiin syömään ja hetkeksi huokaisemaan jonka jälkeen lähdin paikalliseen kauppakeskukseen kahvittelemaan ystäväni Nooran kanssa. Mielenkiinnolla seuraan Noorankin taivalta, koska Noora kilpailee body fitneksessä tänä syksynä. Meinaan kyllä olla kannustusjoukoissa katsomossa silloin.
Kovasti odotan viikon päästä olevaa Fitness classicia, ihan varmasti maha on kuralla jännityksestä muutaman tutun puolesta jotka siellä kilpailee. Huikea reissu tiedossa.

Ilta menikin kotihommissa ja eväitten "rakentelussa", nyt on eväskippoja täytelty ja pyöräytetty välipalasmoothiet blenderissä, johan niillä pöperöillä huomisen duunipäivän jaksaa. Aamupuurohiutaleetkin puntaroin ja laitan lautaselle aamua varten valmiiksi. Tuohon smoothieen tulee marjoja, banskua, herajauhetta ja kauramaitoa, namii.

Mukavaa uutta viikkoa !!! <3 Itsella luvassa "normiviikko" jos ei tuota sunnuntain kohokohtaa lasketa, millaisia suunnitelmia muilla on?

Terveisin Satu

p.s Kiitos Miralle kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti