keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hyvissä fiiliksissä

Pakko kertoa yksi juttu joka unohtui kertoa aiemmin. Minulla oli mielenkiintoinen kokemus viime torstaina kun ampaisin aamulla salille kahdeksan aikaan tarkoituksena jumppailla takareisiä ja takapuolta. Unohdin kokonaan, että salilla on "eläkeläisten vuoro" silloin. No, tupahan oli täynnä porukkaa mutta arvelin sulloutua sekaan kun tuumailin, että ei muut ehkä kyykkyvälineitä tarvitse. Minua oikeasti rupesi hirvittämään se meininki kun näin miten suurin osa porukasta heilui miten sattuu, kerkesin jo pelätä että kyllä joku satuttaa itsensä moisella rempomisella.. Päätin sitten olla tarkemmin kyyläämättä ja keskittyä omiin touhuihini..
Askelkyykkyä sitten tein sekä reiden koukistusta istuen. Tehdessäni lantionnostoja levypaino mahan päällä (yläselkä penkin päällä, if you know what I mean) tunsin nahoissani, että minua tarkkaillaan monesta suunnasta, tosin sama tunne oli vähän koko treenin ajan. No, lopulta yksi rouva uskaltautui tulla kysymään mitä ihmettä oikein teen, että treenaanko mahaa vai selkää. Vastasin, että "persusta". Rouvaa nauratti ja kerroin tarkemmin mikä liikkeen idea on.

Takaisin tähän päivään.. Viikko on lähtenyt kulkemaan hyvissä fiiliksissä. Maanantaina kävin tekemässä tissitreenin eli tällä kertaa vinopenkiä käsipainoilla, ristikkäistaljaa ja penkkipunnerrusta. Yläkropassa tuntuu kyllä, että olkapäillä ja rintalihoilla on jotain tehty viime aikoina..

Tiistaina mulla olikin salitreffit mun yhden ihanaisen työkaverin kanssa joka ei ollut aiemmin käynyt meidän salilla ja lupasin lähteä opastamaan häntä. Yritin miettiä mahdollisimman helpot ja yksinkertaiset liikkeet ekalle kerralle. Hyvin mielestäni meni ja mukavaa oli. Itseasiassa olikin hyvä, että samalla joutui neuvoessa miettimään miksi asioita tosiaan tehdään tietyllä tavalla ja kelaamaan omaa salitreenaamisen aloitusta. Toivottavasti em. työkamu uskaltautuu salille uudelleenkin:-)


Viime päivinä olen taas kerran tuskaillut ajan riittämättömyyttä, vapaa-ajan siis. Toivoisin, että iltaan saisi edes yhden tunnin lisää. Noh, anyway. Paino olikin eilen aamuna melkeinpä kilon vähemmän kuin yhtenä aamuna viime viikolla. What? No, naisten jutuillahan se varmaan selittyy kun se tietty turvotuskausi on taas selätetty hetkeksi. Mutta onpa kyllä slimmimpi olo kuin viikko sitten. Uusilla ruokaohjeilla ja määrillä on viikko menty (paitsi se viime perjantai-ilta ja lauantai).
Eväiden punnitseminen ja värkkääminen on oma hommansa ja miettiminen, että onko nyt töihin mukaan askarreltu tarvittavat ruuat jne. Mutta onhan se aamulla helppo napata valmiit annokset mukaan. Eilisiltana tosin päätin, että jatkossa kyllä höyrytän niitä kasviksia useammalle päivälle valmiiksi.
Onko vinkkejä noihin ruokahommiin???

Tänäänkin oli oikein "ystävällinen" päivä, ihana Mirkka nimittäin pyysi kaffeseuraksi. Niinhän me sitten kahvit ryypittiin kun pääsin töistä ja juttua olisi taas riittänyt pitemmäksikin aikaa. Odotan, että päästään yhdessä taas treenaamaan.
Siitä suuntasin kotiin syömään ja iltamassa salille Susannan kanssa. Tarkoitus oli mulla tehdä takakoipia mutta muutinkin suunnitelmaa koska Susannalla oli selkätreenin vuoro niin tehtiin yhdessä selkää ja takaolkapäitä.
Alkuun vähän leuanvetoharjoituksia jonka jälkeen ylätaljaa vedettiin lapiotangolla.

Lemppariiiiii

Tuon jälkeen tehtiin sitä härveliä jonka nimeä en tiedä jossa vedetään molemmilla käsillä kahvoista ylhäältä alas. Olipa nimi sitten mikä oli niin tuolla liikkeellä saa tosi hyvän tuntuman selkälihoihin. Seuraavaksi tehtiin pulldownia tangolla.


Kyllä tuntui, vaikka asento on tuossa ehkä liian pysty. Selän jälkeen oli takaolkapäitten vuoro jotka saivat liikettä takaolkapäälaitteessa. Sen lisäksi tehtiin facepullia ja vipareita rähmällään vinopenkissä


Tuossa ei isoja painoja tarvitse (tai ainakaan minä en tarvitse..) Niinkuin muutenkin olkapääliikkeissä en yritäkkään ahnehtia painoja. Lopuksi jälleen kerran lankutettiin. Joku kumma ilmiö siinä aina on, että aina se menee nauruksi vaikka kyllä me ihan oikeasti lankutetaan monta minuuttia :-)

Aamulla lähdenkin treenaamaan ne takakoipiset ja sitten suuntaan töihin. Torstaihan se on taas huomenna joten joutuu odottelemaan, että eläkeläissakki lähtee alta pois. Toisen tämän viikon lepopäivän pidän sitten sunnuntaina kun koko päivä menee reissussa. Kuinka moni lukija on tulossa Fitness Classiciin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti