keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kiristelyä?

Kyllä huomaa, että sairastettu on ja viime viikko väännetty minipainoilla kun tällä viikolla olen saanut olkapää- ja tissilihat niin kipeiksi että aijai. Eilen tein myös pitkästä aikaa penkkipunnerrusta, smithissä, siitäkö lienen itteni kipeeksi saanut. Sen lisäksi tein vinopenkissä punnerruksia käsipainoilla sekä ristikkäistaljaa. 


Nyt alkaa tuntua, että alkaa taas päästä siihen intoon ja vauhtiin joka oli ennen sairastelua, jihuu. Osasyynä motivaation paranemiseen on sekin, että maanantaina treffasin Terhin  jonka kanssa tehtiin sotasuunnitelmia. Siitä tuo otsikko. Eli tarkoituksena päästä "kesäkuntoon". Itsekuri pääsi viime aikoina taas vähän lipsahtamaan (syytän myös "sitä aikaa kuukaudesta") mutta eilinen aamupaino olikin pienempi kuin luulin, paino ei ollutkaan noussut siitä mitä se oli muutama viikko sitten. Jatkossa punnitaan siis ruuat ja eukkoakin useammin jonkin aikaa. Kerroin Terhille, että mulle on taas viime aikoina iskenyt ihan mieletön leipähimo ja mopo alkoi karata käsistä sen suhteen (no ei pahasti, mutta kuitenkii..) Terhi sanoikin, että "syö nyt tänä iltana paketillinen sitä leipää niin ei tee enää mieli:-) No, en syönyt kuin yhden palasen iltapalarahkan lisänä. Ja nyt parina päivänä ei ole leipähimoa ollutkaan.

Tänään kävin treenaamassa selkää, ihana Susanna treeniseuranani ja sain ihan hyvän jumpan aikaiseksi. Tein ylätaljaa leveällä tangolla, sekä kapealla kahvalla, pulldownia ja tätä

Ja oikein ilmeellä..
Lopuksi vähän lankutettiin vierekkäin kulkuväylän tukkeena, miehet joutuivat kiertämään meidät päästäkseen vesihanalle. Kumma juttu, että aina ne meidän lankutukset menee nauruksi, jutut kun on mitä on.

Eilen tekaisin ekaa kertaa vihersmoothieta, johon laitoin parsakaalia, salaattia, pinaattia, sitruunanmehua, kurkkua, vettä.. Onhan se taas uudenlainen makuelämys, mutta ei pahaa, erilaista/erikoista vain minun suuvärkille, vaikka mielestäni siinä maistui vain kurkku ja sitruuna. Tänään se jo soljui kurkusta alas sen kummemmin ihmettelemättä.
Kerroin joskus aiemmin blogissa psylliumjauheesta, kyseinen jauhe pääsi loppumaan ja suuntasin vaihteeksi Life-kauppaan ostamaan samanmoista. Myyjän suosituksesta päädyin tähän


Siinä on maitohappobakteerit mukana joten eiköhän masu tykkää tuostakin valmisteesta, helpommin ainakin sekoittuu esim.veteen kuin edeltäjänsä.

Unohdin ihan kertoi, että käytiinhän me Kepan kanssa jumppaamassa toisellakin salilla sunnuntaina, treenasin olkapäitä, tuli vaihteeksi vähän erilaisia vekottimia tehtyä niin oli ihan kivaa vaihtelua.


Tuossa olenkin nokka selkänojaan päin. Lisäksi tein vipareita sivulle seisallaan käsipainoilla sekä vinopenkissä maaten ja pystysoutua käsipainoilla. Takaolkapäät olen tehnyt nykyään selkäpäivänä.
Huomenna olisi tarkoitus käydä treenaamassa takakoivet ennen töihin menoa.

Ihanaa kun on kevät ja aurinko paistaa, vai mitä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti