sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pääsiäistreenejä

Kummaa tämä pienemmillä kaloreilla olo kun ei ole nälkä yhtään. Eikä herkkuja tee mieli eikä edes leipää, oonkohan mä nyt mä ollenkaan. Vähän epäilyttää. Ei edes tehny tiukkaa katella kun ipanat söi viikonloppuherkkujaan. No, okei, kyllä vähän mietin sitä miten hyvältä suklaa maistuisi. Mutta ei parane nyt kokeilla, karkaa vielä mopo käsistä. Mennään nyt näin jos kerran jostain kummasta on ilmestynyt joku ihmeen itsekuri.
Lauantaina oli taas ihan mielettömän upea sää ja niin lämmin. Lähdin heti aamulla jo imemään metsään aurinkoenergiaa. Aamulla kipsuttelin vieraalle salille jossa olen aiemmin käynyt vain kerran ja hiukan oli jänskät fiilikset kyllä. Pääsiäistreenaajia ei hirveästi ollut joten sekaan mahtui ja sain onneksi treeniseuraakin jolta sainkin myös hyviä vinkkejä treeniini. Olkapäät siis treenasin. Ensin käsipainoilla pystypunnerrusta, jonka jälkeen vipareita sivuille, pystysoutua käsipainoilla ja lopuksi rattikääntöjä joka olikin aika kiduttavaa (mutta silleen hyvällä tavalla).

Illalla vielä innostuin lähtemään uudestaan salille, tällä kertaa sinne "omalle". Siellä olikin tasan yksi treenaaja minun lisäksi. Ei tarvinnut siis laitteisiin jonottaa. Muutama muu treenailija tuli juuri kun olin pois lähdössä. Etureisiä tein ja oikein hyvän treenin sain tehtyä, toivottavasti tikkuihin joskus rupeaa tarttumaan lihasta.

Tänä aamuna lähdin perhoset mahassa salille kun oli sovittu selkätreenit koutsin kanssa, ekaa kertaa yhdessä. Ensin käytiin läpi mun uunituore saliohjelma jonka sain tänään kouraani. Sen jälkeen ruvettiin tekemään ylätaljaa leveällä otteella.


Kyllähän se treeni on aivan erillainen kun joku selän takana komentaa ja vahtii tekniikkaa, mutta hyvä niin. Yritänkin jatkossa yksin treenatessa kuvitella Terhin äänen joka käskee "ja neljä vielä".
Seuraavaksi tehtiin alataljasoutua joka ei ole koskaan kuulunut mun lemppareihin. Yritän nyt jatkossa takoa kaaliini, että katse täytyy olla ylöspäin eikä suoraan eteen/alas niinkuin mun mokani on ollut. Niinkuin tässä seuraavassakin liikkeessä joka olikin muuten hitsin hyvä


Katse ylöspäin siis. Viimeiseksi teimme tälläistä yhdistelmää jossa ensin kulmasoutu


Ja perään leuanvetoa


Kylläpä tuo pisti tiukille mutta hengissä selvisin! Oikein hyvä treeni oli kyllä ja kiitos siitä Terhille, eikä mielestäni ihan päin pyllyäkään mennyt (Terhi saa oikeuden korjata väitteeni jos olen väärässä). Lopuksi kokeiltiin vielä leuanvetoa voimakuminauhan avulla ja tehtiin vähän vatsoja. Hyvä mieli jäi ja sain vielä muutaman kuvankin "muistoksi"Salilta kotiin tultuani tankkasin masun täytettä ja lähdettiin Kepan kanssa Repoveden kansallispuistoon retkelle. Tuolla tulee käytyä useamman kerran vuodessa ja yleensä on ainakin osa ipanoista mukana mutta tällä kertaa lähdimme ihan kahdestaan, tai no olihan mukana myös cockeriherra. Upeat säät oli houkutelleet sinne myös tosi monta muutakin. Maisemathan siellä on aivan huikeat ja kyllä sai taas todeta, että Suomen luonto on varmasti kauneinta maailmassa. Muutama kaffetauko pidettiin, Kepa paistoi nuotiolla makkaraa ja minä hörpin smoothietani (taisi ollakkin eka reissu, etten syönyt makkaraa)


Tuli samalla koipitreeniäkin noita kiivetessä


Olisihan tuolla voinut viettää vaikka koko päivän auringonpaisteessa.

Illalla pääsin vielä ensimmäistä kertaa tänä vuonna moottoripyörän kyytiin ja sain ilokseni todeta, ettei prätkäpöksyt puristakkaan enää yhtään, päin vastoin. Mutta sehän tietää uusien housujen ostoa.

Uuteen viikkoa starttaan innolla, pääsenhän testaamaan uutta saliohjelmaanikin.

2 kommenttia:

  1. Sulla on hyvä draivi päällä ihan selkeesti! Hyvä sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira<3 Tullut vissiin auringosta sitä draivia;-)

      Poista