lauantai 24. toukokuuta 2014

Aurinkoa ja hyvää mieltä

Viikonloppu. Iiiiiihanaaa ja ihan parasta. Varsinkin tälläisessä säässä.

Torstaina kävin ennen töihin menoa aika pikaisen treenin. Hyvä treeni oli vaikka tahti oli nopea kun oli hiukkasen kiire aikataulu. Tein siis olkapäitä ja ojentajia, muutaman saliohjelmassa olevan liikkeen jätin välistä. Ensin tein pystypunnerrusta käsipainoilla


Sitten vipareita sivulle seisten sekä vinopenkissä kyljellään maaten, facepullia lopuksi. Lienenkö vain niin heikko vai onko voimat (niin mitkä voimat?) vaan vähentyneet kun nykyään nihkutan minipainoilla noita olkapäitä vai onko niin että nyt vasta olen löytänyt oikean tuntuman tuohon touhuun..
Ojentajille tein dippiä penkinreunalla, ranskista käsipainoilla, kickbackia ja taljassa narulla.

Perjantai olikin urheiluton päivä kun töitten jälkeen piti kauppa-asioilla juosta. Kävin myös urheiluhierojalla niskoja hierottamassa. Samalla valittelin erinäisiä koipivaivojani. Hän sitten käänteli ja väänteli jalkojani ja totesi mm. takareisien olevan ihan jumissa. Siltä on vähän tuntunutkin joten olen nyt yrittänyt skarpata venyttelyissä. Sain siis lisää venyttelyohjeita ja seuraavalla kerralla tutkaillaan lisää koipien kuntoa sekä selän.

Viime aikoinahan olen taas valittanut ajanpuutetta, tänään olikin oikein tehopäivä ja kummasti aika riittikin vaikka mihin. Aamulla lähdin kahdeksan aikaan takareisitreenille. Kyllähän sinne salille meinasi tukehtua jo heti alkuun kun oli niin kuuma. Paljon oli taas kaikenlaista, ensin prässiä kintut leveällä smithissä. Sitten prässiä, alataljakyykkyä, reiden koukistusta istuen ja mahallaan maaten, askelkyykkyjä. Lopuksi vatsajumppaa. Huh, kyllä hiki virtasi. Muutama muu vain oli hikoilemaan myös lähtenyt.


Salilta kurvailin kotiin ruokahommille jonka jälkeen oli aika jo kiiruhtaa Kympin nainen- tapahtumaan. Kotona vielä tuntui, ettei malttaisi eikä huvittaisi edes lähteä, mutta olihan se uusi kokemus sekin. Lopulta hyvällä ja uteliaalla mielellä läksin. Aiemmin kun en ollut kyseisessä tapahtumassa ollut. Työkavereitten kanssa mentiin, firman piikkiin siis. Viiden kilsan lenkki käveltiin, pitempikin olisi mennyt. Juosta en olisi kyllä jaksanut helteessä metriäkään. Paikalla oli joitain näytteilleasettajia, musiikkia jne., mutta pakko myöntää, ettei tehnyt vaikutusta.

Ilta menikin rästihommia (kotitöitä...) tehden ja auringonpaisteesta nauttien niin että päivän saldona oli hyvän mielen lisäksi punaiset olkapäät. Reippaasta ja tehokkaasta päivästä oikein hyvä fiilis siis, jospa huomennakin jatkuu sama draivi, hope so.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti