lauantai 26. heinäkuuta 2014

Hikoilua ja treeniä

Ei pitäis valittaa, mutta....valitan kuitenkin. Hiukan liian kuuma on ollut viime päivinä ainakin meikäläiselle, ehkä toisaalta kuumuudessa se suurin haitta että yöllä ei saa kunnolla nukuttua.
Perjantaina oli tarkoitus mennä kamun kanssa treenaamaan mutta peruin suunnitelman koska yksinkertaisesti olin jotenkin niin nääntynyt ja nukuinkin iltapäivällä päikkäritkin. Ja ei, ei ole nestehukka ollut ainakaan.

Siirrettiin siis treenit lauantaiaamulle (vaikka turha toivo, että viileämpää olisi ollut) Olo olikin paljon virkeämpi kuin perjantaina. Voi jestas sentään mitä settiä olkapäille tehtiin (kiitos vain tositosipaljon treenikamulle), näitä lisää!
Ensin tehtiin triplasarjoina pystypunnerrusta laitteessa, vipareita sivulle käsipainoilla + sellaista liikeyhdestelmää jossa käsipainot viedään etukautta ylos, siinä pystypunnerrus ja takaisin alas, huh huh.


Niiden jälkeen triplasarjoina kolme kierrosta ardold pressia, etuolkapäitä taljassa + pystysoutua, jonka tein käsipainoilla. Lopuksi tehtiin supereina takaolkapäitä käsipainoilla ja facepullia. Hyvin toimi. Olipas piristävää vaihtelua normaalille yksin purtamiselle. Taas saa todeta hyvä treeni --> hyvä mieli, plussana hyvää seuraa.

Salilta kipitin kotiin tekemään kotihommia/ruskettamaan nahkaa...


Ihanaa viikonlopun jatkoa, toivottelee Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti