keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Onko järkeä vai ei...

Nimittäin mennä tälläisellä helteellä salille vääntämään jalkatreeniä? No, en tiedä onko mutta kävinpä kuitenkin. Onneksi oli kankainen panta päässä joka imi valuvan hien. Olin myös lainapöksyissä jotka olikin parhaat ever (nimittäin mieheni shortseissa jotka aion nyysiä nyt itelleni)


Ekana tein askelkyykkyä smithissä. Olen nyt taas ruvennut sitä tekemään, koska olen aiemminkin sen niin hyväksi liikkeeksi havainnut. Huomenna takapuoli kiittää...ja jumittaa.. Lantionnostoja ja hack-kyykkyä tein myös ja yhden jalan prässiä ja ja ja reiden ojennusta ja koukistelua istuen. Lopuksi vähän masujumppaa. Hyvä jumppa ja loistava mieli kotiin viemisiksi, tuli taas kiitollisena todettua se miten paljon hyvää elämäntapamuutos on antanut. Sooooooo happy me.

Tällä viikolla on ollut ihmeellisen hyvin virtaa, eilen illalla kävin kävelemässä reipasta vauhtia tunnin lenkin. Musat korvilla askeleetkin kulkee rivakammin kuten myös salilla treenitkin.


Loppuviikosta luvassa salitreffit kamusen kanssa, jospa vielä viikonloppuna aurinko paistelisi niin pääsisi rantsullekkin.

Aurinkoisia päiviä <3 Toivotteleepi Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti