sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen

Eli aamulla kotoisasti kaurapuuroa ja raejuustoa. No, kyllä sitä tuli loppuviikolla mökkeillessäkin aamupalaksi syötyä. Mutta huomenna paluu töihin ja normieväisiin. Mutta tiedättekös, että tällä hetkellä se tuntuu ihan kivalta...ainakin normieväät ja paluu punttien pariin.
Onneksi en puntarin mukaan pahasti painoa viikon aikana kerännyt vaikka tuli syötyä epäsäännöllisesti ja osittain aika epäterveellisestikkin. Mutta menköön nyt loman (lue palkattoman vapaan) kunniaksi. Viikko meni, tietenkin, ihan liian nopeasti mutta täytyy olla kiitollinen että säät oli loistavat joka päivä ja saatiin Kepan kanssa muutama päivä kahdenkeskistä aikaa. Ne vietettiinkin siis Tallinnassa


Upeita maisemia Vanhassa kaupungissa


Siellä olisi ollut myös ihania ja halpoja kukkakimppuja joita olisin tahtonut viedä kotiin...


Tuolla Porgussa, Vanhassa kaupungissa, söin elämäni parhaan kanasalaatin joka lisäksi oli tosi halpa(kuva ei kyllä tee oikeutta tuolle ruualle..) Kepa oli myös annokseensa oikein tyytyväinen.


Ja oli ihania kahviloita.. Ja ystävällisiä autoilijoita, jotka päästivät suojatien yli..


Ihanien päivien jälkeen matkattiin hyvillä mielin takaisin kotiin. Minullehan tuo reissu oli niin huikea kun en ole matkaillut. Erityisesti laivalla maisemien ihailu ja Vanha kaupunki <3 Kotona käytiin nukkumassa yksi yö ja taas lähdettiin matkaan. Luvassa olikin "perheaikaa" kotimaisemissa eli Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa. Syötiin mansikoita...


Kalastajalta sain tuliaisia..


Olin kyllä kalalla mukana itsekkin, tänä kesänä olin laiskempi kalastaja kuin viime kesänä. Lähinnä nautin olostani.


Joko uskotte, että tykkään valokuvista.. Näitä tämän viikon kuviakin on tiirattu jo moneen kertaan.

Viime yönä köröteltiin kotiin, päivällä käytiin Kepan kanssa grillaamassa vielä nahkaa rannalla sekä ajelemassa moottoripyörällä. Eväät on jo huomiseksi askarreltu, tästä se taas lähtee, arki.

Mukavaa viikonalkua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti