perjantai 15. elokuuta 2014

Oh my god, It`s friday

Vihdoinkin pääsin tiistaina testaamaan Versa grippsejä jotka hankittiin yhteisiksi Kepan kanssa. Täytyypi heti todeta, että noista en kyllä luovu! Selkätreeniä siis tein ja ihan "normijuttuja". Ylätaljaa eteen leveällä tangolla ja kapealla kahvalla. Pulldownia tangolla taljassa, selkälaitetta. Teinkös mä muuta, muisti pätkii, en vissiinkään.


Keskiviikko mulla oli vapaa ja käytiin Kepan kanssa treenaamassa. Minä tein olkapäätreeniä ja tällä kertaa sainkin ihan mielettömän poltteen sivuolkalihoihin. Tein ensin triplana pystypunnerruksia laitteessa, vipareita sivuille ja etuolkapäitä käsipainoilla (makailin penkillä selällään ja siitä sitten, hitsit ei ole kuvatodisteita) Sain tuonkin liikevinkin ihanalta kaimaltani ja ihan toimiva juttu onkin. Noitten jälkeen tein superina arnold pressia ja pystysoutua käsipainoilla. Alkoi pikkuhiljaa tuntua, ettei kätöset nouse enää.. Lopuksi takaolkapäitä laitteessa sekä facepullia.


Iltamassa lähdettiin ipanoita karkuun naapurikaupunkiin. Toiveissa oli mulla ostaa sandaalit ja treenitoppi, mutta eipä löytynyt ei. Gazozilta löysin kyllä alesta kivan turkoosin pitkähihaisen paidan. Ostettiin toki samalla reissulla ipanoille vähän koulutarvikkeita.

Torstaiaamuna lähdettiin treenaamaan, sanoinkin Kepalle, että kauaa ei mene koska oli tarkoitus jumpata vain etureisiä. Lisäksi oli kiire (?) ruokia värkkäämään ja sitten töihin. Teinkin ensin hackia ja mielentila oli juuri sopiva siihen, että uskaltauduin kokeilemaan isommilla painoilla kuin ennen. Lopulla sitä oli sitten useampi kymmenen kiloa enemmän kuin mitä ennen ja menikin hiton hyvin. Kepa oli kyllä varmistamassa vieressä, muuten en olisi uskaltanutkaan. Siitä sitten huikean hyvillä fiiliksillä jatkamaan. Kyykkäilin pallo selän takana ja tein reidenojennuksia pudotussarjoilla. Semmoinen torstain pikkujumppa siis. Tänään kyllä tuntee kintuissa, ettei se ihan iisi jumppa ollutkaan.

Tänään oli kätösten vuoro, hauiksia jaksoin tehdä vähän isommilla painoilla kuin ennen. Ja olen sitä mieltä, että musiikista saa lisäpoweria! Tein hauiskääntöjä vuorokäsin käsipainoilla, taljassa yksi käsi kerrallaan (persus taljaan päin), lattialla selällään taljassa kulmatangolla ja tätä


Ojentajille tuttuja juttuja, kapeata penkkiä (no, se ei ole niin tuttu vielä, mutta opetellaan...), "ranskista" käsipainoilla, narulla taljassa. Kyllä tuntui, kotiin viemisiksi hyvä mieli.

Huomenna mennään aikaisin aamulla kaiman kanssa treenaamaan, sunnuntaina on suunnitelmissa pikku reissu perheen kanssa.
Mukavaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti