tiistai 19. elokuuta 2014

Syksyäkö?

Onko muita joilla syksyn tulo/syksy vaikuttaa korvien väliin? Tai mitäs edes kysyn, onhan muitaki. Tarkoitan sitä negatiivista vaikutusta. En tykkään pimeydestä ja liiallisista vesisateista. Viime päivinä olo on tuntunut ihan "syksyiseltä", väsyttää ja väsyttää.
Olen harmitellut sitä että kesä meni taas liian nopeasti ja hittolainen taisin käydä vain kolme kertaa rantsullakin. Kuvittelin kerkiäväni vielä.. Ja kivat shortsitkin jäi melkein käyttämättä ja kaikkee... Njääh. Päätinkin kiskoa itseni harmittelun syövereistä ja päätin, että en anna syksyn synkistää minua, ainakaan liikaa. Ja mitkä on ne aseet sitä vastaan? Liikunta, ulkoilu (vaikka sateella), kuntosali (treenaamista kun ei luojan kiitos sääolosuhteet haittaa) Nuo edellä mainitut ainakin + tietenkin aikaa perheen ja ystävien kanssa, yhtään sitä väheksymättä. Niin ja riittävä lepo. Mitäs luulette, auttaako nuo?

Onhan syksyssä kivojakin juttuja, kauniita värejä ja kynttilöiden polttamista iltapimeällä. Minulla se kynttilöiden polttelu loppuu yleensä jouluun. Mitä erityisiä juttuja tai harrastuksia teillä on syksyisin?
Moni myös aloittaa syksyllä hirmuisella vimmalla jonkin harrastuksen, se into sitten lopahtaa parin kuukauden sisällä (tai sitten ei, toivon mukaan ei). Uskonpa, että nyt syksyllä niinkuin keväisinkin tulee taas lisää kävijöitä meidänkin salille.
Minullakin suunnitelmissa keksiä jotain uutta harrastusta, siitä lisää sitten kun on ajankohtaista. Saatan itsekkin kuulua tuohon em.joukkoon, että into lopahtaa, mutta huom. salitreeniä en lopeta enkä vähennä:-)

Salista tullutkin nyt muutama huilipäivä ja se on ollut hyväksi. Tänään yritin vähän venytellä ja voi juma miten tiukalla onkin takajalat. Illalla täytyy vähän rullailla. Huomenna taas jos kipittäisi jo salillekkin.

Sunnuntaina tehtiin koko perheen voimin päivän reissu Tallinnaan, uusi elämys lapsille jotka eivät aiemmin ole laivassakaan matkanneet, lukuunottamatta yhtä ipanaa. Reissu meni ihan mukavasti, ilman pahempia kitinöitä ja kätinöitä. Onneksi myös sää suosi meitä koko päivän.


Käytiin tietenkin syömässä, hyvää ja edullista ruokaa. Minun lisäksi osa ipanoistakin söi tuollaista kanasalaattia ja kovasti kehuivatkin. Muutamissa kaupoissakin piti käydä kiertelemässä.Ostin lapsosille nuo "Naeratus-keksit", noista tulee väkisinkin hyvälle tuulelle.5 kommenttia:

 1. Mä taas tykkään syksystä, vaikka illat pimenee ja ripsii vettä, sekä ilmat viilenee. Sama ralli jatkuu täällä kesät/ talvet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän, opetella tykkäämään, ainakin vähän:-)

   Poista
  2. no ei se ole niin justiinsa :) mutta vois se helpottaa ;) Se että keksii sen jonkun harrastuksen niin vois helpottaa kyllä, menee syksy nopeammin.

   Poista
 2. Täällä kans yksi syyslapsi :-) Rakastsn syksyn raikkautta, värejä, jopa niitä pimeneviä iltoja. Ei ole vuodenaikaa josta en pitäisi, mutta syksy on lempparini :-)

  Minkä harrastuksen ajattelit aloittaa? Mun tekis mieli valokuvauskurssille mutta olivat jo täynnä ja ei mulla ole kunnon kameraakaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mun lemppari on oikeastaan kevät, silloin herää henkiin :-)

   Poista