sunnuntai 31. elokuuta 2014

Testing

Mietin vielä tässä tätä syksyn aikaa ja tuumailin jos ottaisi tavoitteeksi olla ensi kesänä paljon paremmassa kunnossa kuin tänä kesänä. Toivottavasti niin. Täytyy pyrkiä siihen.

Olkapääjumpalla tuli käytyä keskiviikkona ja ihan kohtalaisen hyvä treeni tuli tehtyä. Ihan normijuttuja eli pystypunnerrusta, tällä kertaa käsipainoilla, vipareita sivulle, etuolkapäitä taljassa, arnold pressia, pystysoutua


Osittain tuli tehtyä supereina noita. Tein lisäksi vielä vinopenkillä kyljelleen maaten vipunostoja.

Torstaina iski fiilis päästä välillä toiselle salille ja sainkin treeniseuraksi ihanan Miran. Oltiin sitten molemmat "ei vakkarisalilla" ja vähän oli systeemit hakusessa. Mutta selkää siis treenasin.
Pitkästä aikaa kokeilin kulmasoutua, tällä kertaa vinopenkissä ja se toimikin hyvin


Täytyneekin ottaa jatkossakin joskus ohjelmistoon. Ennen olen tehnyt "tasapenkillä" ja tuntuu ettei se toimi niin hyvin. Kenties harjoitus tekee mestarin (tai edes vähän sinne päin...)


Tuota sitten myös. Ja lisäksi lapiokahvalla ja kapealla kahvalla eteen


Tein lopuksi vielä leveällä tangolla niskan taakse, pitkästä aikaa. Lopuksi fillaroitiin puolisen tuntia. Hyvä treeni, hyvää seuraa, hyvä mieli. Ei lisättävää :-)

Loppuviikosta tulikin muutama "saliton" päivä, lenkillä tuli kyllä käytyä. Lauantaina lähdin ennen aamupalaa lenkille,virhe. Tuli nimittäin huono olo ja hyytymys loppumatkasta. Mutta muuten, ihana raikkaus ja auringonpaistekkin jopa meinasi ihan sokaista välillä.


Tänään olikin oikein superurheilullinen päivä, hyvin sai kulutettua eilisiä herkuttelun kaloreita kenties. Aamulla lähdettiin Kepan kanssa "sille toiselle" kuntosalille, siellä kun oli avoimet ovet tänään. Samalla tuli hankittua uusi kymppikortti sinne, edullisesti kun sai. Vaihtelu virkistää vaikka taas vähän pyörin pallo hukassa. Sitä kun on tottunut oman vakkarisalin laitteisiin jne.niin vähän meinaa muualla olla homma hakusessa. Mutta koipitreeniä tein.

Ensin hack-kyykkyä


Aika minipainoilla kuten näkyy.. Reisien ojennusta ja koukistelua istuen. Kamu oli myös paikalla ja neuvoi yhden takareisiliikkeen jota en koskaan ollut nähnyt enkä kokeillut. Vihdoin kokeilin myös tätä


Aika vekkuli liike, mutta kylläpä tuntui toimivan. Aiemminkin on ollut tarkoitus tuota testata, mutta unohtunut on joka kerta kun on tehnyt vanhoja tuttuja juttuja. Lopuksi tehtiin vielä Kepan kanssa vähän masujumppaa.

Mutta eihän siinä vielä kaikki. Päätin ylittää "rajani" ja lähdettiin vielä keskivartalotreenille, sain Kepan houkuteltua mukaan tueksi ja turvaksi vaikka olihan siellä kaksi ystävääni treenaamassa. Osa lämmittelyliikkeistä oli tuttuja kuntopotkunyrkkeilyharjoituksista. Oli krokotiilikävelyä jne. Ja pää oli välillä niin pyörryksissä että seinastä piti tukea ottaa. Mutta hiki virtasi ja mukavaa oli ja oppi uusia juttuja. Ihmeen hyvin jaksoinkin. Hyvää fiilistä siis.

Ihanaa syyskuun alkua ja uutta viikkoa <3

3 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa tavoitteesi, itsellä samanlaiset tavoitteet :D

  Ja entäs sun jumpat, kuulostaa ja näyttää tosi hyvälle. Ja itsekkin opin jotain uutta jälleen, en tuon näköistä reisjutskaa ole koskaan nähnytkään. :D

  Sanoin just valmentajalleni, että vaikka kohta vuoden on juossut eri pt:n treeneissä niin aina oppii jotain uutta. Mahtavuutta :D

  Nautitaan syksystä, ensi viikolle ovat tainneet luvata lämmitä ilmaakin. Sopii mulle koska salista on vapaa vko ja ajattelin kävellä iltaisin enemmän :-)

  VastaaPoista
 2. Jep jep Aikku, lämpimämpi ilma kävis kyllä mulle. Se(kin) on tässä treenaamisessa kivaa, että jatkuvasti oppii uusia juttuja:-)

  VastaaPoista
 3. Tuo yhden jalan hanuriliike prässissä on niin paras:). Paras tuntuma on juuri siellä yläasennossa, hitaasti kiduttamalla alas ja ylös, toinen on Smith laitteessa sama kun sä teit, mutta takajalka steppilaudan päällä, auts. Perjantaina saat lukea hanurireeni helvetistä :D

  VastaaPoista