torstai 28. elokuuta 2014

Treeniä treeniä

Sunnuntaina pääsin piiiitkästä aikaa treenaamaan Susannan kanssa, hanuria ja takajalkoja tuli treenattua ja hauskaa(kin) oli.
Testasin nyt ihan ajan kanssa tätä yhdellä jalalla tehtynä


Ennen olen tuota tehnyt siis kahdella jalalla, mutta hyvin toimii noinkin. Siitä sitten askelkyykkyä samaisessa smithhärvelissä ja lantionnostoja ja koipienlevityksiä. Sen jälkeen takareisiä istuen ja maaten. Pitäisi vissiin taas ruveta tekemään maastavetojakin tms.vaihtelua, mutta ei nyt ole jaksanut "kikkailla", laiska kun olen.
Salilta lähdettyä aurinkoisen ilman innoittamana lähdin vielä kipittelemään hyppyrimäen portaita vähäksi aikaa


Hetkeksi pysähdyin ihastelemaan maisemia ja auringonpaistetta portaiden yläpäähän. (Noi mun rillit on kyllä kuin televisioruudut niinkuin rakas puolisoni sanoi joskus...)

Kepan kanssa käytiin tekemässä yhdessä käsitreeni maanantaina jo aamusta kun minullakin oli vapaapäivä. Hyvä treeni tehtiinkin koska käsissä tuntui kummasti seuraavana päivänä.
Pitkästä aikaa tuli tehtyä ranskista tangolla + kapeata punnerrusta. Sen jälkeen tehtiin superina ensin taljassa päin yli


ja sen jälkeen narulla alaspäin. Tehtiin myös vielä yksi käsi kerrallaan taljassa.

Sitten olikin hauisten vuoro, ensin superina hauiskääntöjä käsipainoillaja hauiskonettaHiukan erikoinen on tuo kuvakulma ja pikkuriikkinen on hauiskin mutta jospa se siitä kasvaa.

Kävin vapaapäivän kunniaksi myös tuhlaamassa synttärilahjaksi saamani lahjakortin ystäväni käsittelyssä, nimittäin kasvohoidossa BlackVanillassa. Tosi kivat tilat, aiemmin en ollutkaan käynyt. Mukava oli kun sai hetken olla viltin alla ja höpötellä mukavia (ainut kurjuus oli se hetki kun naamaa nipisteli ja kyyneleet valui pitkin poskia, mutta onpas nyt hetken aikaa puhtoinen iho) Kiitos Lauralle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti