keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Keskellä viikkoa

Hyvissä mietteissä. Innostuin sitten aivan ja tekasin maanantaina fudgea. Aiemminkin on ollut tuota tarkoitua kokeilla, mutta nyt vasta toteutin aikomukseni. Hiukan sovelsin tuota ohjetta, koskapa meillä on tuota Cook-Bake-Cakea vaniljan makuisena niin käytin sitä. Nakkasin myös sekaan vähän mysliä.


Äärimmäisen helppoa tehdä ja hyvää tuli. Osa iapanoistakin tykkäsi kovasti. Makeaahan tuo on joten eipä kilokaupalla pystyisi syömään.

Maanantaina kävin tekemässä lyhyen, mutta napakan olkapäätreenin heti töitten jälkeen. Pystypunnerrusta käsipainoilla, vipareita sivulle ja eteen, arnold pressia, pari eri liikettä takaolkapäille.

Tiistaina kuskasin pikkujätkää jujutsuun, aloitti kyseisen harrastuksen viime viikolla ja on tosi innoissaan. Pääsee purkamaan sinne loputonta energiaansa. Siitä määrästä kun saisi osan itselleen.. Kuskin hommien jälkeen päätin lähteä hölkkäilemään pitkästä aikaa. Metsään tietenkin, minun kintut kun ei tykkää asfaltilla juoksennella. Lähdin ihan yksin, en koiriakaan ottanut mukaan kun halusin "keskittyä". Musat korville ja menoksi. Siellä sitten rillit huurussa kipitin. Loistava fiilis sen jälkeen.


Kotiin päästyä venyttelin takajalkoja ja relasin saunan lämmössä. Päätin illalla, että keskiviikkoaamuna en anna lupaa itselleni, että jäisin makoilemaan vaan laitoin kelloa ajoissa soimaan ja lähdin salille. Rauhassa sai touhuta kun ei ollut montaakaan minun lisäksi.

Täytyypä sanoa, että teinpäs huippuhyvän selkätreenin. Tällä aloitin


Hyvä kapine tuo, kun siinä voi tehdä myös kevennettyä dippiä. Tuolla salilla on myös sellainen t-kulmasoutu johon tykästyin kovasti. Siinä kun makoillaan yläkropan varassa, ei tarvitse sopivaa asentoa niin paljon etsiä. Sitä tein siis myös. Sekä tangolla pull downia, yhtä selkälaitetta ja ylätaljaa lapiotangolla. Ja vielä kun virtaa riitti niin päätin jumpata ojentajiakin lisäksi. Edellä mainitussa aparaatissa sitten dippiä


Kiitos kuvista sille ihanalle joka ne otti!

Dipin lisäksi tein köydellä ojentajajumppaa alaspäin ja pään yli. Löytyikin oikein hyvä tuntuma lihaksiin.

Loppuviikollekkin varmasti vielä luvassa salireissuja ja lenkkeilyä. Lauantaina on jänskä päivä kun ajellaan Jyväskylään katsomaan karsintoja. Siellä muutama tuttukin kiipeää lavalle.

Sellaista tänne, mitäs sinne:-) ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti