perjantai 28. marraskuuta 2014

Hyvin menee

Aika tuntuu menevän niin nopeasti, ettei meinaa kyydissä pysyä.. Jouluakin tuppaa jo joka tuutista, what? Ai niin onhan ensi viikolla jo joulukuu.. Kohta, tammikuussa siis, tulee myös mulla täyteen kaksi vuotta treenaamista. Kohta kahden vuoden ajan on salin ovi avattu 4-5 kertaa viikossa (muutamaa poikkeusviikkoa lukuunottamatta). Edelleenkin ajoittain ihmettelen, että olen saanut itsestäni irti asioita ja harrastanut säännöllisesti. On ollut päiviä, niinkuin tälläkin viikolla, että väsyttäisi ja laiskottaisi vähän, mutta kummasti on väsymys kadonnut salilla kuin tuhka tuuleen. Vaikeus lieneekin monesti siinä, että saa tsempattua itsensä liikkeelle. Tosin sekin onnistuu nykypäivänä PALJON paremmin, kun tietää lopputuloksen. Sen hyvän fiiliksen joka on salilta (tai lenkiltä) kotiin palattua.

Pakko kehua, että eilen tuli tehtyä hiton hyvä etureisitreeni. Salilta lähdettyä oli ihan mielettömän hyvä fiilis ja onnittelin itseäni, että jaksoinkin "enemmän" kuin luulin. Toki osittain saa taas kiittää treenikaveriakin, Kepa tsemppasi ne viimeiset kiduttavat toistot prässissä. Kyllä puntit tutisi.


Tuli kyykkäiltyä myös smithissä sekä hackissa. Lopuksi kolme vatsaliikettä


Ja välikuolema sen jälkeen..

Ruokaa saa syödä riittävästi edelleenkin, sekin varmaan osasyy siihen, että salillakin jaksaa ahkeroida kovemmin. Oikeastaan ainut haaste syömisen suhteen on ollut aamupalan ahtamisessa, tosin vakkaripuuron ym. muutin tänään smoothieksi. Kaurahiutaleita, proteiinijauhoa, banaani, mustikoita ja vettä. Blenderi surraamaan ja tulikin tosi hyvää. Taidankin jatkossa kiskaista aamupalan tuossa muodossa. Masu vetää evästä hyvin, vaikka turvotteleekin ajoittain. Tosin siihen turvotukseen voi olla useampi syy.

Treenien suhteen siis oikein hyvin on mennyt tämä viikko, tiistaina tein selkätreeniä


Lisäksi kolmisarjan perään olkapäille, josta tuleekin ihan älytön polte erityisesti takaolkapäihin. Keskiviikkona oli rinta/hauistreenin vuoro. Supersarjoja oli myös niin jopas sai taas poltetta aikaiseksi em. lihaksiin.


Penkkipunnerruskin alkaa jo sujua vakaammin, jiihaa, pieniä iloja. Rintatreeni on ollut pitkän aikaa tympein osa-alue treenata, mutta tuntuu, että mielenkiinto siihenkin on palannut.
Tämä aamu alkoikin lenkillä sumun keskellä, hiukan meinaa taas keljuttaa tuo harmaus ulkona. Viikonloppu meneekin minulla, yllätys yllätys, töissä. Salireissut tietenkin myös töitten jälkeen.

Mukavaa viikonloppua !!!

p.s Mites sun viikko on mennyt? Jos käyt salilla, mikä on sun lempparitreeni ja miksi?

4 kommenttia:

 1. Sä oot reipa!
  Mun lemppariksi on yllättäen noussut viime aikoina jalkaosasto! Pitkään meni niin, että koivet palautui huonosti, siksi menetin innostuksen jalkajumppailuun. Nyt kun sitä ongelmaa ei enää ole niin tekis mieli kyykkäillä koko ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläs nyt liikaa kyykkäile :-) Reipas oot sinäkii!

   Poista
  2. En mä liikaa kuitenkaan :D Kivaa kun koivet toimii ni intoa ois kun pienessä kylässä ;)

   Poista
 2. Kiitos kysymästä, mun ehdoton lempparini on nykyään olkapäät. Niitä niin kauan sairastaessani en aluksi uskaltanut treenata oikein ollenkaan. Nyt taas tekisin vaikka aina vaan niitä, mutta kun ei oikein voi niin seuraavaks paras treeni on selkä. Vatsa ja jalat on ne inhokit mutta ehkä joskus järjestys taas vaihtuu. :D Olkapäissä on se kiva puoli, että kehitys näkyy niin nopiaan. :D

  VastaaPoista