keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Sattuipa kerran salilla

Olipa kerran aamu kun sai hiukan keräillä itseään tai lähinnä hakea sitä tsemppifiilistä. Noh, tiesinhän kuitenkin realiteetin eli salitreenistä saan virtaa päivään ja hyvän mielen. Niinpä. Pakkasin kassin ja treenilitkut matkaan ja ajelin salille. Ei näyttänyt olevan kuin muutama minun lisäksi niin arvelin, että saapahan rauhassa touhuta sitä mitä haluaa. Treenaamassa oli kuitenkin myös eräs vanhempi herrahenkilö joka kuuluu salin vakiokasvoihin (ja te jotka samalla salilla käytte tiedätte varmaan ketä tarkoitan). Aina ja todellakin AINA sen miehen on pakko jututtaa jotain yhtä tai usempaa treenaajaa, mutta minähän kun laitan aina kuulokkeet korville vältyn keskusteluilta. Tälläkin kertaa oli siis kuulokkeet korvilla, mutta ei, se ei auttanut. Salilla oli myös toinenkin vanhempi mies joka yritti treeniään tehdä, tämä toinen mies puhui taukoamatta joka välissä sille toiselle miehelle, ihan oikeasti. Välillä se jotain laitetta kävi veivaamassa ja taas juttu jatkui ja jatkui.
Minä lisäsin volumea kuulokkeisiin, mutta ei auttanut, se puhe kuului läpi. Myös se toinen herrahenkilö näytti vaivautuneelta kun ei saanut hetken rauhaa. Minulla katosi keskittyminen ihan täysin, juuri sellaisena päivänä kun halunnut treenata "omassa rauhassa". Toisaalta nauratti, toisaalta keljutti suunnattomasti. Tein siis lyhyen mutta aika ytimekkään selkätreenin. Normijuttuja, tosin ei leuanvetoharjoituksia tällä kertaa.. Pois lähtiessäni tämä äänekäs herrahenkilö tuli esittelemään minulle mustelmiaan.. Että semmoista. Kiitos ja anteeksi valitus.

Asiasta toiseen. Tässä kun on alkamassa sellainen pikku ruhonmuokkausprojekti lähiaikoina niin halusin käydä uudestaan inbody-mittauksessa. Ekaa kertaa elämässäni kävin sellaisessa keväällä ja edelleenkin harmittelen sitä, ettei tullut käytyä tuossa mittauksessa myös silloin tammikuussa vuonna 2013.
Olin jotenkin ihan varma, että rasvamäärä olisi lisääntynyt, mutta eipä ollutkaan niin. Viskeraalisen rasvan määrä oli vähentynyt ja rasvaprosentti tippunut. Rasvaprosentti tällä hetkellä 21,4 (viitearvo 18.0-28.0) Kaikki muutkin arvot olivat normaaleissa rajoissa. Lihasmassa 24.6 --> 24.9.


Tässäpä linkkiä jos kiinnostaa missä tuli käytyä:-) Siihen ruhonmuokkausprojektiin liittyen, jos jotakuta kiinnostaa niin kurkkaappa ---> tänne Jännittää kyllä, myönnettäköön, saas nähdä miten ämmän käy. Mielenkiintoista ja motivoivaa, tarkemmin en tiedä vielä mitä on luvassa. Se selviää lähiaikoina.

Kyllä näin pimeänä aikana tarvitseekin lisädraivia elämään ja myös treeneihin. Kuten aiemminkin olen kertonut, inhoan tätä pimeyttä, syksyä yleensäkkin. Syysmasennus on kaiketi yleensäkkin yleistä, mutta vielä yleisempää lienee lisääntynyt väsymys josta moni ihminen kärsii pimeinä aikoina. Ulkoilu, liikunta ja rutiineista kiinni pitäminen auttavat selviämään. Itselläni on myös kirkasvalolamppu olemassa, joka on taas kaivettu varaston kätköistä. On olemassa ihmisiä jotka porskuttavat syksytkin täydellä energialla eteenpäin ja jaksavat oikein hyvin. Mutta jos kuulut tähän syysväsyneitten porukkaan niin kerroppa mitkä asiat tai tekemiset sinua piristävät pimeinä aikoina?4 kommenttia:

 1. Iholle tuppautuvat kanssa treenaajat ovat ärsyttäviä. :D

  Just äsken taas sanoin ääneen, etten ole muistanut masentua vielä vaikka marraskuu on jo puolessa välissä. Marraskuu on kuukausista pimein, synkin ja ikävin, kun sen saa selätettyä niin elämä taas hymyilee. Mutta nyt näyttää pahasti siltä, että se hymyilee marraskuusta huolimatta. No, ei valiteta vaan otetaan kaikki hymyissä suin vastaan. :D

  VastaaPoista
 2. Hep! Miten ihmeessä vasta löysin siun blogin :)
  Mutta joo, ihan osuva postaus kyllä, itekkii salilla tykkään olla napit korvilla. onneks kukaan ei tunge väkisin juttelemaan ja joskus pelkkä juoruajien seuraaminen ärsyttää :D Mutta, tapansa kullakin treenata.

  Ite puotin 18kg ja nyt ois pikkuhiljaa alkamassa lihasten hankinta, tai siis enemmän lihaa kiitos tänne, mutta sen suhteen vielä vähän hukassa. Laihdutus oli vissii jotenki paljo helpompaa :)

  http://sanzureenaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Welcome:-) Paljon olet kiloja karistellu ja tsemppiä lihasten hankintaan. Laihduttaa voi nopeastikkin mutta lihasten kasvatus ei olekkaan niin nopea juttu,harmi vaan:-)

   Poista