sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Treenin täyteinen viikonloppu

Perjantaina olin taas töitten jälkeen niin väsynyt, että oli pakko heittäytyä hetkeksi unille. Se onneksi virkisti ja lähdin kaiman kanssa treenaamaan. Sainkin taas uusia vinkkejä ja mielettömän poltteen olkapäihin, kiitos siitä kaimalle.
Ojentajatreenillä aloiteltiin. Tehtiin ensin dippiä, kuminauhan keventämänä. Sujui jo paremmin ja vakaammin kuin viime kerralla. Sen jälkeen selällään ojentajia taljassa


Tuo liike olikin minulle ihan uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti käytössä jatkossakin. Tehtiin myös taljassa vielä alaspainalluksia yksi käsi kerrallaan ja narulla molemmille käsille. Sen jälkeen siirryttiin olkapäitten kimppuun.
Alkuun kaima keksikin ehdottaa aika polttavaa settiä kun tehtiin kevennetyssä smithissä pystypunnerruksia siten, että viisi punnerrusta ja 10 sekunnin tauko. Tuota kahdeksan kertaa. Enpäs meinannut loppuja jaksaa vaikkei siinä vaiheessa lisäpainoja ollutkaan, oli sen verran tuskaista.


Vipunostoja tehtiin myös. Viiteen laskien ylös, viiteen laskien hitaasti alas + kymmenen nopeaa toistoa. Ja johan taas poltteli


Tangolla punnerreltiin myös vuorotellen niskan taakse ja eteen. Etuolkapäille tehtiin myös yksi liike. Hyvä treeni oli kaikkinensa, tsemppaavassa seurassa kyllä sujuukin.

Lauantaiaamuna suunnattiin kohti Helsinkiä. Mulla oli sovittu treenit ystäväni Aysen kanssa hänen kotisalilla, Kepa meni sillä aikaa kiertelemään kauppoja parin ipanan kanssa. Oli tosi mielenkiintoista päästä uusiin maisemiin ja nähdä vähän toisenlainen salikin mihin on tottunut. Salitiloja oli kolmessa kerroksessa ja olipa yhdessä kerroksessa naisille oma sali, jossa oli pinkkejä laitteita. Mutta ei me siellä treenattu...mutta vähän piti kokeilla..


Olihan siellä muutenkin avarat ja hienot tilat kaikkinensa.

Alkuun piti napata tietenkin kuva muistoksi


Sen jälkeen selkätreenin pariin. Aloiteltiin supersarjoilla. Taljassa niskan taakse + alataljassa lapiotangolla ylös eteen. Tuon jälkimmäisen tekniikka oli mulla hakusessa kun en juurikaan ole noin tehnyt, mutta tarpeeksi pienellä painolla alkoi suunta ja tuntuma löytyä.


Ylätaljassa tehtiin myös kapealla otteella ja pääsinpä tälläisenkin laitteen kyytiin


Pieni tyttö isossa härvelissä, kuten näkyy.

Kulmasoutua tehtiin myös, sain tuohonkin tekniikkaan lisää vinkkejä


Sitten vielä taljassa liikettä, josta alkaakin tulla yksi minun lemppareistaVälillä piti käydä kokeilemassa ihmekapineitakin


Tärisi niin, että hyvä kun kyydissä pysyi. Noita täristimiä olikin tyttöjen salin puolella monta vierekkäin, täytyy myöntää että en tiedä mikä taika noissa on, sulaako läski paremmin jos sitä tärisyttää?


Mutta joo, kyllä me treenattiinkin oikeesti, uskokaa pois, vaikka kuviakin tuli räpsittyä paljon. Hauskaa oli


Treenin jälkeen sain köllötellä hierovassa tuolissa joka oli aika luksusta.


Salilta suunnattiin tietenkin lounastamaan. Kiitos Ayselle mukavasta päivästä, täytyy ottaa uusiksi.

Tänä aamuna tulikin nukuttua edes hiukan pitempään kuin yleensä vapaapäivinä. Luonto-ohjelman tiiraamisen ja aamupalan jälkeen käytiin lenkki metsässä. Se jos mikä virkistää ja tuo hyvää mieltä. Lähdin lenkiltä tultua koipitreenille yksikseni ja sain ihan hyvän treenin aikaiseksi. Ihan entisiä juttuja. prässiä ja reisiojennuksia, sissykyykkyä. Lisäksi vähän takareisiä ja persusta.

Näihin tunnelmiin, mukavaa uutta viikkoa <3

2 kommenttia:

  1. Sulla on ainakin treeniä riittänyt. Muista välillä levätäkkin ;-)

    VastaaPoista