keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ajatuksia ja kuvia vuodesta 2014


Tuo kuva taisi olla blogissa about vuosi sitten. Saavutinko tuon tavoitteen? Kyllä. Entäs tästä eteenpäin? No, lihasten kasvatus ja kropan muokkaus jatkuu. Toivottavasti tuleva uusi vuosi tuo mukanaan lisää uuden oppimista ja onnistumisen iloa. Ja muitakin hyviä asioita.

Mitä tänä vuonna on tapahtunut? On ollut alamäkiä, mutta vastaavasti myös ylämäkiä. On ollut kurjempia fiiliksiä, mutta paljon myös iloisia. Ehkä voisin tähän väsätä listan omista kiitollisuuden aiheistani

- Lapset, jotka ovat saaneet olla terveitä
- Puoliso, tuki ja turva, ystävä ja treenikaveri, rakkaus
- Elämä yleensäkkin
- Uudet ystävät ja ne "vanhat" rakkaat ystävät jotka ovat ja pysyvät <3 - Oppiminen omasta itsestä, kaikinpuolin. Kehitys ja kärsivällisyyden opettelu. Ymmärrys ja usko siihen, että voi kehittyä ja muuttua jos tarpeeksi yrittää - Tyytyväisyys siihen, että saliharrastus on jatkunut säännöllisenä ja uskallan treenata "kovempaa" - Olen voittanut omia "pelkojani"

Tammikuussa 2014


Helmikuussa 2014


Maaliskuu 2014 ja 7 kilon käsipainot


Huhtikuu 2014
Toukokuu 2014Kesäkuu (Olispa jo kesä...)Heinäkuu


ElokuuSyyskuuLokakuu
Marraskuu ja viimeisenä muttei vähäisimpänäJoulukuu

Tulipa hyviä fiiliksiä ja muistoja kun noita kuvia tämän vuoden ajalta selailin. Tallessa on niitä paaaaaljon ja olisi niin kivoja kuvia laitettavaksi, mutta ne ovat kuvia perheestä ja ystävistä joten en tänne niitä jakele. Ne on omia aarteita. Osa kehitettynä oikeiksi valokuviksi kansioon. Kuvien katselusta jäi erityisesti mieleen kesän lämpö. Onneksi pimein aika vuodesta on ohi ja mennään kohti kevättä, mahtavaa.


Upeaa uutta vuotta!!!

-Satu-
4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanalta Sadulta <3 Tehdään tästäkin vuodesta hyvä ja mahtava, sellainen meidän näköinen. :-)

  VastaaPoista
 2. Olipa ihana kuvakooste! :)
  Paitsi että kuvista näkyy ilo ja onni, kehityskin kyllä käy varsin selväksi varsinkin kun vertaa alku- ja loppupään kuvia! :) Mää niin peukutan, tämmösistä tulee hyvä mieli!

  Aivan älyttömän onnellista uutta vuotta koko teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heidi. Valokuvista kyllä huomaa muutokset kun niitä joskus katselee. Ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinnekkin <3

   Poista