torstai 18. joulukuuta 2014

Uusi viikko, uudet kujeet

Tai ainakin uudet ruoka- ja treeniohjeet, joihin olen tyytyväinen taaskin. Maanantaina en millään viitsinyt lähteä rämpimään sohjoon niin menin salille "lenkkeilemään" siksi ajaksi kun Kepa oli crossfittaamassa. Kävelin juoksumatolla, poljin pyörää ja crossaria tunnin ajan ja lopuksi tein vähän ajankuluksi vatsatreeniä.

Tiistaina korkkasin uuden saliohjelman, selkää ja vähän olkapäitä. Uusia liikkeitä. Tai ei minulle uusia, mutta suurimmaksi osin eri liikkeitä kuin edellisessä ohjelmassa. Ja supersarjoja. Maastavedolla aloitin jonka jälkeen liikkeitä ala- ja ylätaljassa.


Supersarjat on kyllä hyvä lisämauste treeneihin. Selkärääkin jälkeen kaksi liikettä olkapäille superina.


Olin taas töitten jälkeen väsynyt, mutta taas kerran se väsymys katosi samantien salilla.

Keskiviikkona oli tissi/hauisjumppa, penkkii ja hauist siis. Ekana sitä penkkii ja ihan vapaalla tangolla kun oli Kepa mukana auttamassa ja katsomassa että oikein menee.


Minä ja pienet painoni. Painothan ei päätä huimaa, mutta se ei mulle ole pääasia ainakaan noissa tissitreeneissä. Silloin kun aloittelin saliharrastusta olin innostunutkin jonkin aikaa tuosta penkkipunnertelusta, mutta sitten suurempi kiinnostus siihen katosi. Mutta eipä haittaa mua.Semmosta settiä sitten ja vähän muutakin. Sitten hauiksia, supersarjoilla. Voi juma, että olikin tuskallista touhua, mutta hitsin hyvä fiilis treenin jälkeen.Peilistä täytyy kurkkia välillä kasvaako ne hauispoloset. Hah. Jospa joskus vähän kasvaisivatkin.

Ensi viikolla olis vissiin joulukin, what? Ei tunnu yhtään siltä. Itsellä olisi lupa pitää pari vapaasyöntipäivää, mutta mitään övereitä en meinaa vetää. Ja treenata meinaan joulunaikaan samaan tahtiin kuin muullonkin. Syömisiä olen miettinyt. Siis sitä mitä "normaalista poikkeavaa" tekisi edes mieli.. Hmm.. Jouluruokien ystävä en hirveämmin ole. Jonkin aikaa on ollut himo appelsiineihin, jospa söisi niitä pussillisen.. Herkkuja ei oikeastaan edes tee mieli, mutta jotain erilaista hyvää ruokaa. Ja luumukiisseliä. Ehkä mielelle tekee hyvää höllätä syömisen suhteen, mutta kropalle ei. Tiedän mikä möyräkkä mahassa alkaa sen seurauksena. Joten täytyy pysyä kohtuudessa. Mites muut, miten meinaatte viettää joulun aikaa?

Nyt kaksi vapaapäivää edessä. Loppuviikolle vielä koipitreenejä ja olkapää/ojentajatreeniä. Ja saanpa treeniseuraksi viikonloppuna ihmisen jonka treffaamista olen kovasti odottanut, kivaa. Mukavia päiviä siis tulossa.

-Satu-

2 kommenttia:

 1. Hyvinhän siellä kasvua on, älä huoli. Ja painojen kiloilla ei väliä kunhan saa tuntuman oikeaan lihakseen.

  Hassua, mutta itsekkin odotan joulussa luumukiisseliä. Sitä ei tule muuten tehtyä, mutta jouluna syön kattilallisen, yksin!! NAM!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, noitten painojen suhteen kyllä. Kyllä sitä muutostakin tulee, I know, hitaasti mutta varmasti :-)

   Poista