maanantai 1. joulukuuta 2014

Viime päivien kuulumisia

Nämä kirotut naisen hormoonit tekevät sen, että nälättää enemmän, isosta ruokamäärästä huolimatta. Kummallisia ilmiöitä, vai mitä? Onko muilla? Tai esimerkiksi jos on väsynyt tai surkealla mielellä niin tekee enemmän mieli jotain hyvää, vaikka suklaata.
Noh, nollalinjalla on menty, herkkujen tms. suhteen. En ole edes työpaikan kahvipöydästä mitään "kiellettyä" napsinut, eikä itseltä kieltäminen ole ollut edes vaikeaa. En edes lasten karkkipäivän herkkuja himoinnut :-) Nähtäväksi jää milloin tämä itsekuri pettää, kenties näinä kirotut hormoonit-aikoina. No nyt joku saattaa miettiä, että pitääkö olla niin tiukkapipo, ettei voi edes sitä asiakkaan tarjoamaa omenapiirakkaa maistella.. Juu, nyt vaan täytyy yrittää olla, koska mulla voi mopo lähteä helposti käsistä, ainakin toisinaan. Tosin ei lähellekkään niin helposti kuin joskus. Toisaalta haluan myös haastaa itseäni, että miten itsekuri kestää. Mikä on sun heikkous, syömisten suhteen? Mulla olisi varmaan ne karkit..ja suklaa. Perjantaina se iski, ekaa kertaa kahden viikon aikana, nimittäin nälkä. Hyvin yllättävä ilmiö kun olen syönyt niin, että napa paukkuu ja vettä on tullut litkittyä urakalla. Mutta niin se vain iski ja töissä viimeisen kitutunnin aikana odotin vain, että pääsen iltapalalle kotiin.
Kroppa on tottunut muihinkin "muutoksiin". Olen tässä sen kahden vuoden aikana aina syönyt aamupalan ja lounaan välissä välipalan, eli rahkaa tms. Nykyisessä ruokavaliossa ei ole aamupäivän välipalaa ainakaan tällä hetkellä joten parina ensimmäisenä aamuna masu odotteli saavansa jotain about kello yhdeksän. Tottuihan tuo siihen, että mitään ei tipukkaan. Aamupala on kyllä niin tuhti, että sillä jaksaa porskuttaa.

Viikonloppu meni siis töissä ja salilla..ja vähän kotosalla. Lauantaina kävin takareisi/vatsajumpalla. Sekin treeni oli osittain supersarjoina ja ihan hyvän treenin sain aikaiseksi. Sunnuntaina oli luvassa lempparit, eli olkapäät, niin ja ojentajat. Ensin niitä olkapäitä sitten, pystypunnerruksia


Tykkäisin enemmän punnerrella käsipainojen kanssa, mutta vaihtelu virkistää.. Vipareita, joihin en painoa ahnehdi jos meinaan hyvän tekniikan säilyttää..


Nuo vipunostot sivulle onkin yks niistä lemppareista.. Sitten pystysoutua ja takaolkapäitä


Hyvä polte tuli olkapäihin. Ojentajien vuoro, neljä eri liikettä ja osittain supersarjoina. Olihan siellä myös ranskalainen punnerrus, josta en niinkään tykkää. Mutta myös taljassa tehtäviä liikkeitä


Tämä aamu alkoi tunnin lenkillä, metsässä. Salihommista lepopäivä tänään.


Toivoisin lunta vähän enemmän.. Mutta tuntuu, että piristää se maisemaa tuokin vähäinen valkoisuus.

Olen nyt aivan ihastuksissani "aamupuurosmoothieeni" johon laitan siis banaania, kaurahiutaleita, protskujauhoa, chiasiemeniä ja vettä, niin ja jäisiä mustikoita. Se on hyvää ja helppoa tehdä, kannattaa kokeilla.


Mukavaa uuden viikon ja joulukuun alkua :-)

- Satu-

2 kommenttia:

  1. Mä voisin elää greippimehulla ja noidanpilleillä. Mutta niitä saa seuraavan kerran vasta maaliskuussa. Toivottavasti en kuole ennen sitä ;) ...

    VastaaPoista