torstai 15. tammikuuta 2015

Ilo se on pienikin ilo

Ainakin mulle toisinaan. Ja nyt tarkoitan treenaamiseen ja kehittymiseen liittyviä juttuja. Vaikka oli ilo sekin, että viiden työpäivän jälkeen oli keskiviikko vapaa ja sai nukkua pitempään kuin puoli kuuteen, I-HA-NAA. Ja löytyyhän niitä muitakin elämän pieniä iloja päivittäin. Mutta siihen treenaamiseen liittyvään kehitykseen ynnä muuhun. Sain tehtyä keskiviikkona hitsin hyvän ja onnistuneen etureisitreeniin, tosi hyvä mieli siitä vaikka välillä arvelin, että kuolema korjaa. Uusi etureisitreeni ohjelma on vielä enemmän killeri kuin edeltäjänsä. Kokeilin jalkatreenin jälkeen piiiiiitkästä aikaa leuanvetoa ilman mitään kuminauha-apuja ja jaksoin, jopa kaksi kertaa. Hah. Iso asia mulle.

Uusi saliohjelma on kertaalleen testattu ja hyvä on. Peukut siis Bodycampille. Muutoksia on alkanut ruhossa näkyä ja painokin vähän notkahti alaspäin, tosin siitä painosta en stressaa ja vaakaan hyppään aika harvakseltaan. Kyllähän nuo vaihtuvat ohjeet ja omat muutokset nostavat motivaatiota kyllä.

Treeniviikon aloitin maanantaina ja se alkoi selkätreenillä. Uudella ohjelmalla.


Alkulämmittelyn ja venyttelyn jälkeen homma alkoi maastavedolla. Maastaveto on sellainen liike joka ei kuulu suosikkeihini. Mieluumin teen suorinjaloin maastavetoa, mutta sillä taas onkin toinen tarkoitus. Kyseinen suorin jaloin maastaveto kuuluu sitten mun takareisitreeniin taas uudessa ohjelmassa. Mukaan tuli nyt leuanvedot ja niitähän teen kuminauhaa apuna käyttäen. Hitaasti ja hallitusti. Vähän hakemista taas kun ei ole aikoihin tullut tehtyä


Ylätaljalla tehtävät liikkeet mukana tietenkin sekä kulmasoutua, niin ja tätä


Lopuksi triplasarjaa olkapäille. Hyvä setti taas. Olkapäille tulee treeniä kahtena päivänä viikossa, sopii mulle oikein hyvin.

Tiistaina oli rintalihat ja hauis vuorossa. Rintalihasliikkeet lisääntyi ja pääsinpä taas pitkästä aikaa tekemään lempparia


Ristikkäistaljaa siis. Tissijumpan jälkeen treenattiin Kepan kanssa yhdessä hauiksia, supersarjoilla. Aikamoista rääkkiä oli kyllä.

Tänään ja näillä näkymin huomenna pidän "taukoa" saliurheilusta, viikonloppu on vapaa niin sehän tietää sitten treenejä. Mutta koska vapaat, voi mennä silloin kun huvittaa.

Kerroppa sinä nyt minulle sun tän viikon pienistä iloista, oli aihe mikä tahansa?

p.s postausehdotuksia saa myös laittaa

Mukavaa viikonloppua!

-Satu-

Juttua projektista myös tässä, löytyy myös facebookista:

http://www.aika-ajo.com/harjoittelu/bodycamp-6kk-projekti-2-kuukautta-takana/

Käykää muutenkin tutustumassa tähän sivustoon !

2 kommenttia:

  1. Hienoa, hyvin olet kehittynyt 👍 ja se hauistreeni meni todellakin sinne minne kuuluikin, hanskat on kipeet vieläkin 😊

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää! pieniä iloja on aiheuttanut juurikin kehittyminen, auringonpaiste ja tuntemattomalta saatu hymy :)

    VastaaPoista