perjantai 30. tammikuuta 2015

Nyrkkeilyä ja vähän muutakin

Nopeasti on tämä(kin) viikko vierähtänyt, mutta aivan mahtavaa ja upeeta, että kevättä kohti mennään. Odotan kevätaurinkoa <3 ja valoisuutta yleensäkkin. Tällä viikolla on urheiltu kovasti, paitsi ei eilen kun päätin, että pidän lepopäivän ihan kaikesta. Ja se olikin sopiva idea kun oli taas ilta-aamuvuoroyhdistelmä töissä tehty, joten melko väsy eilen olikin. Ilta meni sitten eväksiä kokkaillessa ja tulevaisuutta miettiessä. Keskiviikkona mulla oli vapaapäivä, liikunnallinen sellainen. Aamulla käytiin Kepan kanssa treenaamassa ja etureisiä treenailin, supersarjoilla. Lopuksi uurastin vatsajumppaa.

Tuotakin jaksaa kertakerralta paremmin. Keskiviikkoiltana oli myös taas nyrkkeilykurssia. Ihan mahtavaa ja hyviä fiiliksiä vaikkei se naruhyppely vain ota onnistuakseen. Teki mieli nakata mäkeen koko naru. Noh, tällä kertaa oli alkulämmittely erilainen. Oltiin mm.hippaa pareittain. Yritettiin saada hipaistua kaverin olkapäätä tai omalla jalalla kaverin jalkapöytää. Kepin kanssa myös lämmiteltiin erilaisilla liikkeillä. Seuraavaksi kerrattiin aiempia oppeja ja harjoiteltiin yläkoukkujen tekniikkaa ja paukuteltiin pistareihin pareittain. Tutustuttiin myös päärynäpalloon, eikä sen "käyttö" ole ollenkaan niin helppoa kuin miltä jonkun osaavan ihmisen käsissä näyttää.


Ja siis minähän en tuota osaa paukutella oikein, vielä. Lopuksi meillä oli taas treeni jossa kierrettiin vuorotellen eri "pisteille" joissa oli lihaskuntoliikkeitä ja toki nyrkkeilyä sekä em.pallon paukutusta.


Huomasin ilokseni, että jaksan tehdä punnerruksia kintut suorina jo monta monituista, kun kaksi vuotta sitten en jaksanut vissiin ainuttakaan edes polvet maassa. Näköjään sitä vahvistuu. Omia pieniä kehittymisen iloja kuten myös se että leukoja jaksaa vetää jo kokonaiset kolme kappaletta.


Siinä Satu ja ope, Terhin mietteitä voit lukea TÄSTÄ.

Torstaina ennen iltavuoroa käytiin Kepan kanssa treenaamassa, tein rinta- ja hauistreeniä ja lisäksi takareisille jumppaa.


Hauiksille saa ihan mielettömän poltteen aikaiseksi noilla supersarjoilla joita myös kuuluu tuohonkin treeniin. Takareisitreeniä piti soveltaa kun sattui olemaan tanko ja prässi varattuina. Tein sitten superina reisikoukistusta ja suorinjaloin maastavetoa, käsipainoilla tällä kertaa. Ja hack-kyykkyä kintut ylhäällä leveällä. Ja pakkohan sitä oli lopuksi taas vähän rimpuilla kokeilumielessä...


Kohta onkin startattava kohti nyrkkeilyjä, viimeinen peruskurssin treeni tänään, tutustutaan myös kahvakuulailuun, odotan innolla! Siitä kaahaankin suoraan iltavuoroon. Huomenna kohti Helsinkiä ja moottoripyörämessuja, illalla sitten olkapää/ojentajatreeniä, I like.

Mahtavaa viikonloppua!

-Satu-

5 kommenttia:

  1. Hassu huomio, mutta kun sulla on pipo päässä niin pysyykö kuulokkeet paremmin päässä? Mulla kun ne hiton kuulokkeet hiersi korvia niin en voinut enää käyttää..

    Hyvältä näyttää ja kuulostaa sun tekemiset. Itsekkin tykkäsin nyrkkeilystä mutta olkapääni ei, ärsyttävää!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikkumuruseni, mulla ei oo pipoo vaan lippis:-) Mutta enpäs tiedä, mulla nuo kuulokkeet pysyy hyvin toisin kuten edelliset jotka oli.

      Poista
  2. Hah, niinpä olikin. :-) Pipo jäi varmaan mieleeni kun poikani neuvoi mua käyttämään pipoa kuulokkeiden alla. En ainakaan vielä ole kokeillut mutta ehkä mä vielä kokeilen. :-)

    VastaaPoista
  3. Vitsi miten kivalta näyttää, ja ainakin omaan silmään sulla on hyvin asennot hallussa! :D

    Hirviästi tsemppiä tähän viikkoon. :) Oot sinä kova paiskimaan hommia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta kiitosta:-) Yritys on ainakin kova jos ei muuta :-P
      Tsemppiä sinnekkii <3

      Poista