tiistai 3. helmikuuta 2015

Höpinää

Olinpas tuossa yhtenä iltana salilla ja kun satuinkin olemaan ilman musakuulokkeita korvilla niin.. Kaksi naista naistensalin puolella. Toinen tekee muutamia vatsarutistuksia kyseiseen puuhaan tarkoitetulla laitteella, toinen sillä aikaa reisien lähentäjävekotinta. Sitten jutellaan.. Ja taas samat "sarjat". Noh, nämä naiset ilmeisesti työtovereita koska KOVAAN ääneen työpaikan asioista puhuivat, satuin kuulemaan myös firmankin nimen.. Teki mieleni sanoa, että silence please, mutta enpä viittiny. Heidän treenaamisensa oli vissiin vain keskustelutuokio salilla.. No, kukakin tyylillään.. Jatkossa muistan ottaa AINA kuulokkeet mukaan..

Lauantaina oli nyrkkeilykurssin viimeinen treeni ja tutustuttiin siis myös kahvakuulailuun, voin sanoa ettei tullut rakkautta ensisilmäyksellä. Siihen kahvakuulailuun nimittäin, mutta mukava oli kokeilla sitäkin. Ihan mielellään kokeilen uudestaan, on kuitenkin hyvää treeniä koko kropalle. Esimerkiksi etuheilautusta, pystypunnerrusta ja tempausta harjoiteltiin.


Alkulämmittelyjen jälkeen oli tuttuun tapaan tekniikkaharjoituksia. Sitten taas "kuntopiiriä", joissa kierrettiin eri pisteille. Säkin hakkausta, vatsalihaksia, kahvakuulaliikkeitä. Lopuksi oli erillinen vatsatreeni, neljää eri liikettä, neljä kierrosta. Aika hyvä setti. Lopulta piti nakata rillitkin pois kuten kuvasta näkyy...


Ottaa muuten ajoittain suuresti päähän nuo rillit, treenatessa valuvat hikoillessa nenälle tai menevät huuruun. Mutta ei auta, silmäleikkaukseen ei ole varaa eikä uskallustakaan ja piilareita en pysty enää pitämään, ovat niin epämukavat silmissä. Muutamia erilaisia viime vuonna testattu ja aina sama ongelma. Ei kiva.

Sunnuntaina käytiin päivän reissu Helsingissä kun Kepa halusi käydä Mp-messuilla, minä ja muutama ipana lähdettiin mukaan. Saas nähdä pääseekö kesällä eri menopelin kyytiin kun taisi jollain moottoripyöränvaihtokuume kasvaa... Tultiin ajoissa messuilta kotiin ja kerittiin vielä illalla salille. Treenailin sitten olkapäitä ja ojentajia.


Eilen taapersin melkein heti töitten jälkeen nyrkkeilytreeneihin. Tykkään kovasti noista Terhin treeneistä, ovat niin monipuolisia. Hauskaa on ja hiki tulee.

Huomenna onkin vapaapäivä, kuka arvaa mitä meinaan tehdä....?
6 kommenttia:

 1. Jos joskus rahatilanne sallii niin suosittelen silmien laserointia. Mie ainakaan kypsyin piilareilla leikkimiseen ja rilleihin just sen takia kun ne oli niin hankalat urheillessa. Jännitin leikkausta tosi paljon mutta se oli yhtä hurjaa kuin kampaajalla käynti, ei siis tuntunut yhtään missään, ei edes epämukavalta. Ajatus silmän silpomisesta tuntuu tosi ällöltä mutta oli tosi iisi juttu ja ohi parissa minuutissa :) Nyt leikkauksesta on jo 13 vuotta ja silmät edelleen kunnossa ja näkö on pysynyt hyvänä, ehdottomasti suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Sanoit, että olet kokeillut tosi monia piilareita, mutta kuitenkin suosittelisin vielä yhtä kokeilemaan jos et ole jo kokeillut. Nimittäin omat silmät on todella kuivat ja kaikki tuntuu hiekkapaperilta silmissä mutta nyt oon käyttäny semmosia piilareita kuin Biofinity tai toiselta nimeltään IWear XR Supreme ja ne on tosiaan ainoat piilarit joita voin käyttää. Se on tosiaan niin paljon mukavampaa kun ei tarvi laseja käyttää salilla :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä,täytynee testata vielä niitä:-)

   Poista