perjantai 20. helmikuuta 2015

Taas on perjantai

Maanantaina töitten jälkeen heittäydyin viltin alle ja otin puolen tunnin nokoset. Enkä meinannut saada itseäni ylös petistä. Sain kuitenkin motivoitua itseni nyrkkeilyharkkoihin. Pääsin testaamaan vähän uusia vermeitäni jotka Sportsdirectistä tilasin. Tuolta em.paikasta onkin tullut parin vuoden aikana tilattua jos vaikka mitä, edullista. Lähinnä treenivermeitä, mutta myös ipanoille kenkiä ja vaatetta.


Tällä kertaa olikin "kuntopiiriä" eli kierrettiin eri pisteitä. Miellä oli vatsaliikkeitä (toinen kahvakuulan kanssa, toinen kierros ilman sitä), säkkinyrkkeilyä, selkäliike, kahvakuulalla tempausta ja etuheilautusta, askelkyykkyä, boxihyppyjä, pohjehyppyjä, hyppyleuanvetoja, varjonyrkkeilyä.. Olikohan vielä muuta. Hikihän se tuli, tietenkii. No sehän ei mitään haittaa, mutta kirotut niskat. Alusta asti koski niskoihin ja meinasin jo lähteä vetämään koko treeneistä. Sinnittelin kuitenkin loppuun asti. Muutenkin tuntui takkuavan suurinpiirtein kaikki ja tunsin itseni kamalan kömpelöksi.Tuosta ketutusfiiliksestä sisuuntuneena kurvasin nyrkkeilystä samalla hiellä salille selkää treenaamaan, se olikin tuttua ja turvallista ja sujuikin hyvin. Viittä eri liikettä selälle ja lopuksi kolmisarja olkapäille. Avot ja kotia kohti.


Tiistaina kävin jumppaamassa persikkaa, takareisiä. Ihan kohtishyvä jumppa oli.


Lisäksi vähän pohkeita ja vatsajumppaa


Keskiviikkona jäi urheilut väliin kun kävin hakemassa lisää mustetta toiseen käsivarteen. Tuunattiin siis vanhaa tatuointia. Nyt sitten vältetään isompaa hikoilua ja treeniä hetken aikaa. Mitenköhän malttaa.. Tällä oliskii edessä seitsämän päivän työputki, saas nähdä mitä muuta sen lisäksi jaksaa, vai jaksaako mitään..

Mukavaa viikonloppua!

-Satu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti