tiistai 10. helmikuuta 2015

Viime viikosta

Viime tiistaina pääsin pitkästä aikaa kaiman kanssa jumpalle <3 Selkää ja vähän olkapäitä treenailin minä, kaima omia juttujaan. Pyysin Satua ottamaan videotakin, ottihan se, mutta minä onneton kerkesin vahingossa sen poistaa ennen kuin koneelle sain sen talteen.

Keskiviikko mulla oli vapaa ja mitäs sitä silloin muuta kuin urheilemista. Aamulla vedettiin Terhin kanssa monipuolinen kuntopiiri, hitollinen hiki tuli hyvän mielen lisäksi. Iltamassa käytiin Kepan kanssa salilla ja etukoipia sekä pohkeita jumppailin. Lopuksi vähän venyteltiin kun oli "ylimääräistä" aikaa.


Ylläolevat kuvat on napattu Hyvä terveys-lehdestä, jonka lukaisin viime viikolla. Sisälsikin monta hyvää juttua.

Torstai-illan lorvinkin vain kotona. Lepo on hyväksi vaikka pää meinaa "kiristyä" jos ei joka päivä pääse/mene jonnekkin liikkumaan. Kaikkeen sitä onkin itsensä totuttanut kun pari vuotta sitten vielä kaikki vapaa-aika olikin melkein kotona lojumista kun ei muu kiinnostanut. Onneksi elämä on muuttunut..

Perjantaina houkuttelin Kepan mukaan salille tsemppariksi. Niinhän se komensi ja sai irti viimeisetkin voimat minusta kun rinta- ja hauistreeni oli vuorossa. Hauista supersarjoina, takuuvarma polte.


Lauantai oli aivan huippuhyvä vapaapäivä. Käytiin ulkoilemassa


tehtiin hyvää ruokaa, löhöiltiin ja käytiin salilla tietenkin. Minulla oli takareisi/pakaratreeniä vuorossa ja lisäksi treenasin olkapäät, sunnuntaille jätin pelkät ojentajat.


Superina reisikoukistusta ja suorin jaloin maastavetoa, tykkään. Ja lisäksi prässiä (dislike) Kintturääkin jälkeen sitten niitä olkapäitä. Ensin lempparia eli pystypunnerrusta käsipainoilla.


Neljä sarjaa, viimeiset toistot Kepan auttamana. Kyllä saa taas todeta miten hyvä on treenikaveri mukana komentamassa ja auttamassa, kiitos siis suuresti taas ukkokullalle. Mun blogiin onkin eksytty näköjään hakusanalla "mies mukana salilla". Ja meillähän useasti on just niin ja siitä olen kiitollinen.

Pystypunnerruksen jälkeen vipareita sivuille ja takaolkapäille yhtä liikettä, kolme sarjaa.


Kukahan lie tuolla mun selän takana...

Sunnuntaina kävin siis pikaisen saliteenin kun treenasin vain ojentajat ja vähän vatsoja. Iltapäivällä olikin taas nyrkkeilytreenit. Tällä kertaa tehtiin tekniikkaharjoituksia liikkeessä, tykkäsin kovasti varsinkin kun itse ope oli parina, korjausta tekniikkaan sain välittömästi. Ei tuo nyrkkeilypuuha mitään helppoa ole, ainakaan minulle eikä vain käsillä huitomista. Terhin neuvoessa tekniikkaa sain taas huomata miten omasta kropasta ja kropan liikkeestä saa voimaa lyönteihin. Oppia ikä kaikki. Loppuhikenä oli säkkihommia, ensin kolme settiä temmolla (eli mahdollisimman nopeasti, myös jalat liikkeessä kokoajan


Sen jälkeen voimalla. Kädet vartalon edessä ja mahdollisimman kovia lyöntejä. Huh huh.

Huomaattekos muuten, ettei mulla olekkaan kaikissa kuvissa rillejä päässä? Kiitos kuuluu sille ihanalle Hannalle, joka viime postaukseen vinkkasi yhdestä piilarimerkistä. Kävinpäs niitä hankkimassa ja viikonloppuna sainkin treenailla ilman rillejä, mikä ihana vapaus! Tosin piilarit päässä silmät väsyy, mutta nyt ei tule sellaista epämukavaa tunnetta, että tahtoisi heti ne pois repiä. Mahtavaa.


Mukavaa viikon jatkoa kaikille.

- Satu -

3 kommenttia:

 1. Varmaan helpottaa sangattomasti treenata! Itsekin joskus piilareita testaillu ja niin ahdistavia ne on silmissä että :/ Minkä merkkiset hommasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instrusta, Iwear supreme. En mä noitakaan pystyis päivittäin/jatkuvasti pitämään, mutta onneksi edes välillä:-)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! :) Sulla taitaa olla kertakäyttöisiä? Sellasia ite tahdon ainakin :) Treeni-iloa ja kevään odottelua sinne!

  VastaaPoista