sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Fustraa

Voi sanoa, että pariin viikkoon ei päähän ole mahtunut mitään muuta. Googlettamalla löytyy tietoa Fustrasta sekä videoita aiheesta youtubesta jos haluaa kurkata. Ja tietysti Fustra Finlandin sivuilta, kannattaa tutustua. Äärimmäisen hyvä esim. istumatyötä tekevälle jolla työ tapahtuu kehon etupuolella. Kehon takaosa on usein se heikompi puoli ja tämä aiheuttaa epätasapainoa kroppaan se sitten kaikenlaisia jumeja. Mietippä hetki normaalia arkielämää, mitä teet kehon etupuolella? Metrossa/junassa matkustaessa rupesin kiinnittämään paljon huomiota ihmisten toimintaan, istutaan keho lysyssä, kumarassa ja näprätään kännykkää..
Fustra sopii loistavasti myös jotain muuta lajia tukevaksi harjoitteluksi, esim. "fitnessurheilijalle" auttaa saamaan lisää ryhtiä kroppaan.

Miksi itse menin koulutukseen? Oman elämäntapamuutoksen myötä muuttui myös intressit työhön liittyen ja olen pitkään pohtinut, mitä voisin tehdä työkseni. Sitten tuli mahdollisuus tähän koulutukseen ja otin tilaisuuden ja haasteen vastaan, hyvä niin. Koulutus oli tiivis ja hyvä paketti, meillä oli loistavat ja asiantuntevat kouluttajat, iso kiitos heille. Sekä mukava opiskeluryhmä. Todella paljon asiaa ja uuden oppimista, anatomian opiskelua, asiakasohjauksia ym. Mutta jokainen pitkä opiskelupäivä, viiden herätykset ja junamatkat, olivat sen arvoista.


Siinä se on, lisenssi. Joillekkin ehkä koulutusdiplomi muiden joukossa, mutta minulle merkitsee henkilökohtaisesti paljon enemmän. Koulutus toi mukanaan myös halun opiskella ja oppia lisää tulevaisuudessa. Meillä oli opetusta myös mentaalivalmennuksesta ja se oli myös tosi mielenkiintoista.


Ensimmäisenä aamuna matkalla Helsinkiin..

Mitenpä kävi kun "maalaistollo" lähti yksin maailmalle. Toisena aamuna juna jumitti Tikkurilan asemalle ja sanottiin ettei tietoa milloin matka jatkuu. Siinä vaiheessa otin Kepalle puhelun ja meinasi itku tulla. Enhän tiennyt minne päin lähteä ja mitä tehdä. Löysin lopulta tieni taksijonon päähän ja se jono oli pitkä.. Siitäpä sitten taksilla kohti Herttoniemeä ja luojan kiitos en myöhästynyt kuin parikymmentä minuuttia.


Ruokataukojen aikana piti käydä välillä relaamassa...


Junaeväitä...

Meillähän kävi koulutuksen aikana salilla myös harjoitusasiakkaita, ja sain asiakkaikseni myös Aikun ja Aysen. Kiitos heille molemmille. Aysen blogissa onkin juttua ja kuvia meidän treenistä.


Nyt on koulutus ohi ja jatkossa työpaikkana Easyfit ja Ladyline. Viikonlopun olen viettänyt vapaalla ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa olen nauttinut vapaista ilman stressiä tms. Salillakin tuli käytyä eilen ja tänään, eilen jalkatreeniä, tänään olkapäitä ja ojentajia. Treenin lopuksi tein Fustran coreliikkeitä ja voin sanoa, että kyllä toimii! Kestää hetken kun pääsee kiinni normaaliarkeen ja rytmiin. Eilinen oli parhautta, treenit, ulkoilua, päiväunet ja illalla käytiin vielä leffassa. Kaiken kruunasi aurongon paiste, niinkuin tänäänkin.


Nyt täytyy lähteä vielä ulkoilemaan, mahtavaa tulevaa viikkoa sulle!!!

-Satu-

4 kommenttia:

  1. Moikka! Mitähän kautta saa tietoa fustra-koulutuksesta? Olen koittanut etsiä Fustra Finlandin sivuilta, mutta en ole löytänyt.. :) Ja onko koulutusta vain yhdessä kaupungissa? Olen pt ja todella kiinnostunut fustrasta :) -Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anni, käsittääkseni Fustra-koulutukset on vain pääkaupunkiseudulla. Ehkä voinet tiedustella Fustra finlandin yhteydenottolomakkeen kautta tai joltakin klubilta, jossa on Fustraa tarjolla.

      Poista