sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Flunssaisia ajatuksia

Minusta on hirmuisen kivaa, että jokunen ihminen kaiketi eksyy lukemaan näitä minun jorinoita. Vaikka netti on pulloillaan blogeja, joissa on hienoja kuvia kaikesta, ruokaohjeita ym.ym. Mun blogissa ei oo, vaikka tahtoisinkin olla huippuhyvä valokuvaaja. Niin ja huipputaitava leipuri. Tai jotain. In my dreams. Olis kiva laittaa myös kuvia uusista ripsipidennyksistä tai rakennekynsistä, mutta ei mulla niitäkää oo, dääm. Jatkan siis entisenlaisia sepostuksia ja tungen sekaan jotain noloja #saliselfieitä tai jotain... Kuvista puheenollen, olenkin unohtanut laittaa blogiin kuvia meidän Repoveden reissusta, muutama viikko sitten käytiin taas sielläkin Kepan kanssa lenkki heittämässä. Tahdotteko nähdä niitä kuvia? No tahdottepa tai ette niin laitanpa siltä..


Olis sitten enää vähän aikaa kun taas pääsee katsomaan kovan työn tuloksia Helsinkiin, Fitness Classiciin. Lavalle nousee muutama tuttukin, jännityksellä siis lähden katsomaan kisoja. Saas nähdä joko taas oma "kisainnostus" kasvaa. Kuten viime postauksessa kerroin on mietteet olleet aika pitkälti työssä ja siihen liittyvissä asioissa, mutta sitä en tarkoita mitenkään negatiivisenä asiana. Pitäisi alkaa miettiä miten tässä kevään jälkeen treenejä ym. jatkaa niinkuin aiemminkin olen maininnut.. Mitään satavarmoja päätöksiä en ole vielä tehnyt.

Hyviä treenejä mahtui siis tälle alkuviikolle. Yhtenä aamuna käytiin työkamun kanssa takapuolijumpalla. Askelkyykkyjä smithissä, suorinjaloin maastavetoa, prässiä sivuttain, lantionnostoja..


Töissä ja salitreenien lisäksi olen kerinnyt käydä Kepan kanssa pikareissun Lahdessa ja Helsingissä. Lahdessahan on joka kerta käytävä Gazozilla, monesti sieltä mukaan jotain tarttuukin, niinkuin nytkin alerekistä treenipöksyt joihin ihastuin heti senkin vuoksi, että pöksyissä on hiukan korkeampi vyötärö kuin esim. monissa Better bodiesin pöksyissä, eipähän mahareppu niin paljoa pullahda yli housunkauluksesta..


Eiks muka oo hianot?

Pitkänä perjantaina ajeltiin American car show- tapahtumaan Helsinkiin. Olihan siellä kaikenlaista katseltavaa, aiemmin en ole käynytkään. No sittenhän se iski, flunssapirulainen nimittäin, #en tykkää. Tottakai just taas kun "vauhtiin" ja treeneihin pääsi kiinni! Kyllä keljuttaa ja suuresti, MUTTA eihän näille mitään voi. Pakko nöyrtyä ja sairastaa, suunnilleen se pari kertaa vuodessa flunssaakin. Ja kyllä, olen syönyt vitamiineja. Ja litkinyt pakuriteetä. Pää räjähtää flunssasta ja sen lisäksi siitä ketutuksesta kun ei jaksa ja voi tehdä mitään. Eikä kuule mitään. Eikä haista, eikä maista. Jospa tästä pian elolle (ja salille) taas selvii! Nyt sitten vaan makoillaan, onpahan aikaa lueskella blogejakin muutenkin kuin pikaiseen.

Have a nice day !


- Satu -4 kommenttia:

 1. Häntä pystyyn, kyllä se terve olo tulee, kun malttaa sairastaa vaan. Ei mullakaan oo hienoja kuvia, kynsiä taikka ripsiä. Toki mä leivon, mutta ne ei oo monimutkaisia tehdä edes :) Aloitin silloin vaan siitä että sotkin ainekset keskenään ja toivoin parasta.
  Hienoja maisemia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jerita <3 Voisin tulla maistelee niitä sun leipomuksia:-)

   Poista
 2. Oi hitsi ois ollu mukava lähteä Kultsalle, mutta ajattelin syksyllä pyyhkäistä Lahteen katselemaan kisoja :) Paranemisia sinne ja ei oo täälläkään elo bling blingiä, leipomiskuvia, ei rakennekynsiä eikä hiustenpidennyksiä. Omilla mennään ja hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, oisit tullu Kultsalle :-/ Ehkä mä vielä opinkii tekee leipomuksia niin tulee kuvia, ehkä. Mutta niin ei oo elo bling blingiä vaikka vois sekin olla joskus ihan kivaa :-D

   Poista