keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Hyviä hetkiä

Katson ulos ja siellä sataa...lunta. Mä en kestä. Koko päivän satanut vettä tai räntää tai ties mitä. Joten on pakko fiilistellä eilisillä valokuvilla ja yrittää ajatella positiivisesti just nyt, luonto saa vettä, kohta vihertää lisää..


Poitsu oli mukana iltalenkillä ja sanoinkin hänelle, että metsä on paras paikka. Varsinkin keväisin ja kesäisin. Onneksi tuo pikkujätkäkin on liikkuvaa sorttia ja lähtee monesti mukaankin lenkille pyörällä tai kävellen.Sorry tuo huonolaatuinen kuva, mutta näettepähän kuka rakastaa keppejä..tai no välillä vois sanoo, että halkoja..


Ja joku rakastaa aurinkoa.. miksi tuota auringonvaloa ei voisi varastoida purkkiin.. Kuten näistä mun kirjoituksista huomaa niin I love metsä ja auringonpaiste, kahden vuoden sisällä tuosta metsäilystä on tullut tosi tärkeä asia itselle. Niin kuten myös punttien heiluttelusta..


Treenattu siis on kanankoipia ja muutakin entiseen tahtiin


Eilen kävin tekemässä hanurijumppaa, askelkyykyt meni suoraan oikeaan kohteeseen kyllä. Lopuksi tein Fustran keskivartaloa vahvistavia liikkeitä, huh, tehokasta. Tänä iltana pääsen pitkästä aikaa taas kaiman kanssa treenaamaan,mahtavaa.

Ai niin, jotain hyvää ja jotain huonoa. Matkustin tällä viikolla maailmalle tapaamaan uutta koutsiani, hyvää on siis se, että heti tuli tunne, että tuo nainen on niin mun ihminen <3 Asiantunteva, osaava, huumorintajuinen persoona. Uskon, että yhteistyö tulee toimimaan oikein hyvin. Huonoa se, että hän totesi minun olevan aivan jumissa. Siis yläkropasta. Noh, osittain tiedossa se olikin, mulla kun kaikki jännitys/stressi tms. on myös niskoissa. Mutta hölmö kun olen, on tuo niskahuolto ollut niin helppo sivuuttaa (venyttelyjä lukuunottamatta..) kun mun niskat ei juurikaan kipuile...vielä. No, reissun seurauksena on nyt "huoltoaika" huomiselle varattu, lisäksi kävin kotimatkalla ostamassa yhdenlaista lämpölinimenttiä, jolla ehkä voitelen itseni päästä varpaisiin..no ehkä en..ihan.. Jospa tää muija saadaan vielä joskus vetreämmäksikin..ja sitä lihaa lisää.. Mukavaa viikon jatkoa sulle!! p.s Joko olet lukenut Bodytreeni-lehdestä juttua Fustrasta, vink vink..

3 kommenttia:

  1. Uutta koutsiasi? Kerro ihmeessä lisää. :-)

    VastaaPoista
  2. Aikkuseni <3 Arvasin että kysyt, äläpä hättäile :-D

    VastaaPoista
  3. Itsekin jään mielenkiinnolla odottamaan lisätietoa valmentajasta! Ois myös kiva kuulla, millaisia tavoitteita asetitte valmennukselle. :)

    VastaaPoista