tiistai 4. elokuuta 2015

Maailmalla

Koskapa en ole (vielä) ulkomailla matkustellut (paitsi että olenpas, Tallinnassa), niin en osaa kaivatakkaan ulkomaan reissuja. Monesti olen kotosalla sanonut, että haluan nähdä uusia paikkoja Suomesta ja olenkin nähnyt viimeisen neljän vuoden aikana enemmän kuin koskaan pienen elämäni aikana (kiitos Kepan)
Viime viikolla mulla oli sitten useamman päivän vapaa ja kovasti mietiskeltiin minne suunnistetaan. Aikalailla extemporee lähti sitten koko Kiljusen herrasväki kohti Turkua perjantaiaamuna. Varasin hotellihuoneen menomatkalla.


Iloisena yllärinä olikin se, että hotellista löytyi uima-allas jonne ipanat pääsi pulikoimaan ja itsekkin uskaltauduin. Kaikenlaista kinkeriä sillä olisi ollut, mutta me kierreltiin ja katseltiin maisemia. Ostettiin kaupasta evästä ja syötiin niitä joen rannalla. Perjantai-ilta oli viileä, nökötinkin terassilla (kahvilla) viltti niskassa.


Aura-joen rantaa pitkin tuli käveltyä moneen otteeseen, niinkuin lauantaiaamunakin. Kepa lähti juoksulenkille ja minä parin teinin kanssa kameroimaan.


Liekö jollain festarijuhlijalla jäänyt kenkä matkan varrelle...

Ja aurinko paistoi <3 kello taisi olla about seitsämän.
Joku on vähän happyIpanat halusivat vielä lauantaiaamuna uiskentelemaan ja tuli käsky lähteä mukaan kameroimaan. Kaikista mieluiten kyllä niitä iloisia ipanoita kuvaakin ja heidän temppujaan.


Turun linnaa piti tietty käydä kurkkaamassa ja mitäpä luulette kun on tälläinen kameroiva mutsi ja lapset niin tuliko otettua pari (kymmentä) kuvaa sieltäkin..


Saatiin jopa kerrankin pari onnistunutta perhepotrettia kiitos kameran itselaukaisimen. Matkalla kuunneltiin teinin levyjä ja niinpä taisi vannoutuneesta metallimusiikin rakastajasta tulla myös Justineeri (vai mikähän se oli...) Paljon olisi siis valokuvia, mutta en lasteni kuvia tänne halua laittaa.

Ennen kotiin lähtöä kävästiin vielä meren rannalla.


Sitten itse asiaan, treenihommiin siis. Viime viikon etukoipitreenin jälkeen meni monta päivää, että koivet palautuivat normiolotilaansa. Loppuviikko meni reissailujen vuoksikin treenaamatta, sunnuntaina oli olo hirmuisen väsynyt, liekkö reissaaminen väsyttänyt. Eilen sitten aamulenkin jälkeen salille ja takakoipi/pohjejumpalle, synttäreitten kunniaksi.


Mulla kuuluu tuohon treenin toiseen supersarjasettiin "hyvää huomenta"-liike, jota ei ole paljonkaan aiemmin tullut tehtyä. Nyt alkaa oikea tuntuma siihen löytyä ja painoa saa laittaa lisää, ihan huippua. Eriparipohkeille tein jumppaa smithissä seisten ja istuen.


Ja sitten illaksi duuniin. Tänään oli vapaapäivä ja aikomus oli rantsullekkin mennä, ekaa kertaa tänä kesänä, mutta ei ollutkaan tarpeeksi hottia mulle. Aamulla kävin selkälihoja rääkkäämässä, siitä lisää seuraavan kerran. Olisi tuhlausta olla sisällä näin kauniilla ilmalla, joten lienee iltalenkin aika..

Mukavaa viikon jatkoa !

-Satu-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti