tiistai 8. syyskuuta 2015

Kesämuistoja

Osittain VoimaMinä-valmennuksen innoittamana, osittain siksi, että on kiva fiilistellä kesämuistoissa halusin koota tänne näitä omia muistojani. Koska tällä hetkellä (klo.8) on aika harmaata ja vettäkin taitaa ripsiä niin..


Rakkaan tyttäreni rippijuhlapäivänä. En tiedä lasketaanko kesäksi koska rippipäivä oli toukokuussa, mutta koska tärkeä päivä niin <3

Toukokuulta kyllä nuokin kuvat. Luonto alkaa herätä.


Päivän reissu Tallinnaan Kepan ja teinien kanssa, kesäkuun alussa. Mukava vaikkakin aika vilpoisa päivä oli.Hyviä lenkkifiiliksiä ja kesäkuun maisemia lähimetsässä


Jälleen kerran Repoveden kansallispuistolla, kerrankin oli koko perhe mukana <3

Lenkkikavereita...


Ilta-ajelulla Kotkassa juhannuksena


Hyvälenkkifiilisselfie...


Heinäkuussa parin päivän reissu Kuhmossa


Kepan kanssa Tallinnassa, tuli taaperrettua moooonta kilometriä


Mopoilureissuja sinne sun tänne..


Turun reissulta, elokuun alkumetreillä


Erityisesti mieleen jäänyt aamulenkki kun tepasteltiin rakkaan tytärpuoleni ja koirien kanssa pitkin Kymijoen rantaa..


Sinne meni, talviturkki, elokuun puolivälissä.


Rentouttavia rantapuuhia


Ja olihan pari muutakin rantsureissua


Elokuun lopussa, Hiidenvuorella. Nopeasti tuli hämärä ja pimeä.

Tässä pienen pieni osa kesäkuvista ja kesämuistoista. Tarkoituksella jätin "treenikuvat" laittamatta, vaikka ne reissut olikin iso osa kesästä. Koneella on monta kuvaa lapsista, perheestäni, mutta kuten olen kirjoitellut, en halua tänne lapsieni kuvia hirveästi jakaa. Tosin tuo ylimmäinen kuva on poikkeus, koska tärkeä päivä. Ihaniin kesämuistoihin kuuluu tietenkin myös ne kaikki hetket ystävien kanssa, kaikki yhteiset treenireissut ja muut. Rakkaan Kuopion ystäväni vierailu meillä. Kaikki auringonpilkahdukset, luonnossa liikkuminen. Tämä kirjoitus on myös itseäni varten, voin palata tätä tiiraamaan syksypimeällä. Tunti jos toinenkin meni katsellessa ja valitessa kuvia, mutta voin kertoa, että tulipa hyvä mieli. Kannattaa siis kokeilla.

Ja sen vuoksi, haluankin "haastaa" muutaman bloginkirjoittelijan tekemään jutun omista kesämuistoistaan. Eli Terhi, Aikku, Teija, Marika, Minna , Miia sekä VoimaMinä- valmennukseen liittyen Monna ja Outi
Ja jos ystäväni Mirkka ja Ayse vielä blogia kirjoittelisivat niin haaste lähtisi myös heille :)

Tää lähtis nyt ulkoilemaan, iltapäivällä selkäjumpan kautta töihin, mukavaa päivää sulle!

-Satu-


4 kommenttia:

 1. Jahhas, kiitos haasteesta. Aika mukava varmaan palata kesämuistoihin ja palautella mieliin niitä isoja ja pieniä muistoja. <3 Kiitos. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee Teija, mä niin tiesin, että sä osallistut tähän <3

   Poista
 2. Kiitos Satu haasteesta :) Lupaan vastata siihen kunhan aikaa blogin päivittämiseen löytyy. Viikonloppuna voisi olla ehkä saumaa mitä anatomian opiskelulta kerkeää. Mukavaa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, koitanpa laittaa jotain muisteluja. Menee varmaankin näin: Treeniä, treeniä, treeniä. Ja kas kummaa, olin taas treenaamassa. On mun elämäni vaan niin kovin yllättävää. :-)

  VastaaPoista