sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Tästä viikosta


Mitä sitä tähän viikkoon muuta kuin treenihommia? No eipä paljon muuta, mutta eipä haittaa. No ei vais, onhan sitä muutakin tullut tehtyä. Mutta kun tämä nyt on joku wannabetreeniblogi whatever niin niistä sitten.
Kuusi treeniä tälle viikolle, niinkuin kahdelle edellisellekkin. Hyvin olen jaksanut tahkota menemään ja innolla. Hehkuti hehkuti sen verran, että kyllä mä vaan niin tykkään noista mun nykyisistä saliohjelmista. Ei mitään valittamista. Nyt kun on ahkeroitu niin tuleva viikko pitäisi himmailla siten, että treenejä tuleekin vain kolme. Tavoitteena onkin panostaa ensi viikolla enemmän tuohon kehonhuoltopuoleen...


Maanantaina oli versagrippsipäivä, selkätreeniä siis.


Tiistaina alkulämmittelykuvioiden jälkeen äijän kanssa olkapää- ja tissitreeniä.


Hämmästyttää kummastuttaa totista muijaa miten taas voi painaa pikkuruiset painot paljon :) No kyllähän te tiedätte, että ei ne isot painot (välttämättä), vaan se tuntuma ja tekniikka. #olkapäättulessa

Keskiviikkona olikin erilainen aamu kun pääsin ekaa kertaa jumppaamaan Tiinan <3 kanssa. Aamusella siis mentiin hanurijumpalle. Milläs muullakaan se olisi voinut alkaa kuin tutulla ja turvallisella

Ähinää ja puhinaa ja taisin pariin otteseen ääneen ajatella kuolevani tuon kanssa.


No en siis kuollut kuminauhani kanssa, enkä kyykkäilyynkään vaikka aika tiukille otti, varsinkin viimeinen setti joka tehtiin pudotuksilla. Hyvä treeni saatiin siis tehtyä, toki paljon muutakin kuin em. jutut tehtiin.

Torstai. Pääsin taas äijän kanssa treenaamaan. Selkää ja habaa.


Vähän on hakusessa osittain tuo toinen selkätreenisetti, mutta nou hätä ja oppia ikä kaikki. Selkää pitää sitten joskus aina tiirata peilin kautta, nyt kun syynäsin niin tuumailin, että oiskos tuosta vähän rasvaa lähtenyt..


Melkeinpä myös väitän, että nyt kun vitamiini jne. kuviot on paremmalla tolalla niin sen ansiosta myös tässä kuussa pms ei riivannut niin pahasti kuin yleensä eikä tyypillistä kamalaa turvotustakaan ollut. Sopii mulle.

Perjantaina aamu kello kuusi alkaen, olkapäätreenit upeiden naisten kanssa. Nimittäin Lauran ja kaimani kanssa. Mitä muutakaan kuin huippuhyvä treeni akkaenergialla. Kaksi erilaista triplasettiä tehtiin, molempia neljä kiekkaa. Erilaisia pystypunnerteluja ja vipareita. Lopuksi supersarjoja takaolkapäille. Joku voi ihmetellä, että mikä järki mennä treenaamaan noin aikaisin. No, ei toki kaikille sovi, mutta meikä kun on niin aamujumppari ja toisekseen, loistava fiilis loppupäiväksi.

Lauantai, lepopäivä. siis treeneistä, mutta ei muuten. Aamu meni nimittäin siivotessa huushollia. Onneksi sitä ei yksin tarvinnut ahertaa kun koko porukka osallistui aika kiitettävästi projektiin.

Sunnuntai. Salille. Etureisitreeniä. Niin ja pohkeita. Ja vatsoja. Alkuun ihanakamalasetti, jota tehdessä joka kerta rupeaa jotenkin öksettamaan.


Tosta ensin pienenpientä liikettä, about miljoona (eikäku 30) toistoa jonka jälkeen


Kyykitään. Ei alas asti eikä ylösnoustessa suinkaan ihan suoraksi vaan sellaista pirullista pumppausta. Kolmantena reisiojennus täydellä liikeradalla, Nuo triplasetteinä siis. Tuon mukavan setin jälkeen sitten ne kaikki muut mukavuudet joita ohjelma sisältää.

Tälläistä tylsää selostusta tällä kertaa, tässä nyt näette, että enhän mä muuta tee kuin käyn tuolla salipuuhissa. Viiiitsi vitsi. Teen mä muutakin.

Mukavaa uutta viikkoa!!!

-Satu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti