tiistai 29. joulukuuta 2015

Olipa kerran joulu

Olen mä ollut vissiin ihan jees Fustra-valmentaja ku oikein joululahjuksiakin sain asiakkailta. Menin kyllä vähän hämilleni, kiitollisena toki. Ystäviltäni sain myös lahjoja, syötäviäkin sellaisia, yrittävät vissiin lihottaa minua, <3 Love you.

Joulusta en liiemmin stressiä repinyt. Lapsille ostin lahjoiksi lähinnä vain tarpeellisia juttuja enkä juoksennellut henkihieverissä kaupoissa hankkimassa "vain jotain" siksi, että pitäähän paketteja olla. Ihailen kyllä kieltämättä niitä äitejä, jotka askartelevat kaikenlaisia ruokia ja leipomuksia jouluksi. Me leivottiin toisen tyttären kanssa pari kakkaraista ja pipareita ipanat tekivät tietenkin, useampaan otteeseen ennen jouluakin.


Kakussa oli mm.pätkiksiä ja marianne-rouhetta, ei paha. Siinä se jouluaatto meni melkein niinkuin muutkin päivät, paitsi, että syötyä tuli enemmän (lue: liikaa). Salillakin käytiin päivällä tietenkin. Tarakkajumppaa oli vuorossa.


Rakas jumppakaverini, kuminauha tietenkin alkulämmittelyissä hermottamassa takalistoa... Kuinkas muutenkaan.

Joululta en suurempia toivo. Perheen kanssa yhdessäoloa ja rauhaa vain. Toki kaikkia rakkaita ei pysty näkemään kun suuri osa on Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Mutta kiitollisena kaikista tärkeistä ihmisistä. Kiitollisena kaikista ihanista ystävistä, myös niistä uusista rakkaista, jotka ovat elämään löytyneet parin vuoden sisällä.Joulupäivällekkin olin tietysti suunnitellut treenireissun. Sainkin yhden ihanan treenikaveriksi, kaiman nimittäin. Selkää treenailtiin, liikkeinä oli mitä mieleen tuli ja huvitti. Hyvä ja tehokas treeni tietenkin.


Tulipa tehtyä muutamia liikkeitä joita ei ole aikoihin tullut harrastettua. Tutulla ja turvallisella ylätaljalla kuitenkin aloitettiin, kahdeksan settiä kokoajan painoa nostaen. Ensimmäisellä kerralla 8 toistoa, toisella 7 jne.

Viikonlopun aikana perhe karkasi maailmalle ja putosin tyhjyyteen ja ikävään. Sitä kun on tottunut siihen, että lapset on lähellä lähes kokoajan niin kovin on hiljaista ilman heitä. Lohtuna kuitenkin nuo karvakasat joille jutella.


Nyt on joulu ohi ja hyvä niin, kuusikin meni heti sunnuntaina pakettiin, muovinen kun se oli. Minulla kynttilöiden kärventelykin loppuu lähestulkoon heti joulun jälkeen. Nyt odotan kevättä. Syksy ei ole ollut helppo, pimeyskin on vienyt mieltä matalaksi. Juuri tänään taas mietin miten voinkaan olla niin "valoriippuvainen", tuskin ainut en tuota lajia kuitenkaan ole. Viime päivinä on AURINKO paistanut ja se suorastaan pakottaa ainakin meikäläisen ulos. Hetipä kinnostaa tuo lenkkeilykin enemmän. Aurinko saa hymyn huulille ihan itsestään <3


Siellä se apina roikkuu lapojaan liikuttelemassa. Treenit kulkee hyvin, etenkin tänä aamuna sain tehtyä oikeinkin hyvän selkäjumpan. Pari uutta koutsin neuvomaan juttua on nyt lisänä alkulämpässä. Joka liikkeessä löytyi hyvä tuntuma selkälihoihin, nyt vaan toivossa elän, että se selkä siitä kasvaa ja kasvaa:)

Kuinka moni meinaa aloittaa uuden vuoden lupauksena vaikka painonpudotuksen tms. projektin? Alkaa olla omakin olo kuin joulupossulla, joten kyllähän tässä on käärittävä hihat ja ruvettava tosissaan hommiin :-) Katselin pari päivää sitten taas vanhoja kuvia ja meinasin pyörtyä siitä näkymästä joka oli kolme vuotta sitten (ei ehkä niinkään se silloinen ulkonäkö, mutta se tyytymättömyys omaan saamattomuuteensa) Siihen olotilaan en aio palata. Sitä kun aikansa possuilee niin rupea funtsimaan, että hetkonen. Miksi sitä tulee syötyä miten sattuu vaikka tasan tarkkaan tietää miten hyvä fiilis ja olo on kun syö fiksusti?Mukavia ja toivottavasti aurinkoisia vuoden viimeisiä päiviä!!!

-Satu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti