keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Treenejä ja elämää

Kun käytin sunnuntaina illalla, lähes kaatosateessa koiria ulkona niin tuumailin, että nyt kyllä jo riittäisi. Mikä joulukuu tämä on? Alkaa toden teolla jurppia tämä sade, harmaus. Ihan samat fiilikset kuin parina aiempana syksynä. Tuntuu loputtomalta. Ei sinänsä masenna tms., mutta kyllä tämä alkaa jo tympiä. Toivon siis lunta, vähänkin riittää, edes jouluksi. Ja ihan pikkuisen pakkasta. Kiitos. Pitänee kirjoittaa toive joulupukille?


Kevätauringossa <3 Maanantaiaamuna kuitenkin hurrasin sitä ettei vettä satanut.. Säästä huolimatta, viimeksi kertomani The Feeling on ollut edelleen läsnä. Arki alkaa taas asettua jotenkin kohdilleen. Hyvä niin vaikka arki onkin nyt vähän erilaista. Treenit on kulkeneet hyvin ja oikein hyvin viime aikoina. Toki olen iloinen ja tyytyväinen siitä. On jumpattu hanuria, esimerkiksi blie-kyykkäilty


Ja lämmitelty selekää treeniä varten, tehty koutsin määräämiä "keppiliikkeitä" siis


Ja sitten treenattu


Löytyypä tuosta muuten videokin vaikka facesivultani..

On oltu töissä, kerrankin niin hieno letti hiuksissa (kiitos mestariletittäjä-Tiina)


On vietetty laatuaikaa omien tyttöjen kanssa shoppailureissulla ja perheaikaa vähän muutenkin


Treenejä tuli viisi kappaletta viime viikolle, ihan jees siis. Joten on treenattu muutakin kuin selkää ja pakaraa. Lauantaina olikin hassu fiilis salilla kun sali olikin tyhjää täynnä, ensimmäiset puoli tuntia. Tytärpuolen kanssa sitten vaaputtiin kuminauhat nilkoissa ympäri salia.

Onhan toki sitten otettu kaikkien kiusaksi pari selhviee


Tiedetään, ei oo habaa..vielä


Mut jospa olis edes vähän selkää..

Ja siitä innostuneena, pakkohan se oli taas rakennella yksikin kuvavertailukollaasi vai mikä lie


No, hitto. On jotain tapahtunut, wuhuu. Ja hetkinen tyytyväisyyttä. Välillä se oma muutos onkin hyvä motivaattori kun tajuaa, että jotain on saanut aikaiseksi. Olishan se liian helppoa jos niitä lihaksia/suuria muutoksia saisi nopeasti aikaan, vai mitä?

Mulla olikin sitten eilen mun koutsin kanssa jalkatreenit, niistä kerron ehkä sitten seuraavalla kerralla. Mutta hei, mä olen elossa vielä!
2 kommenttia: