sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pizzaperjantai ja muita turhia höpinöitä

Jestas sentään kun aika taas tuntuu menevän niin siivillä, että voi morjes. Mihin lie katoaa...se aika. Blogin kirjoittelukin on ollut suunnitelmissa monena päivänä, mutta..


Kuten näkyy oon käyny vähän räps filmaten. Ajelin lauantaina sillan yli, pakko oli kurvata kotiin hakemaan ihan "oikea" kamera ja taapersin sitten Kymijoen rantaan. Auringonpaistetta ja maisemia ihaillessani taisin sanoa aika monta kertaa ääneen vau..

Niin siitä pizzasta piti kertomani. Itseasiassa on tässä ollut kaksi pizzaperjantaita peräkkäin. Tuttu juttu monelle, mutta kerron kuitenkin. Eli kukkakaalipizzaa olen tehnyt. Siis pohja tehdään kukkakaalista.


Kukkakaalimurut (n.400g) pyöräytin pannulla öljyssä sen verran, että vähän väriä saavat. Muruset sitten kulhoon ja kaksi kananmunaa sekaan. Levittelin piirakkavuokaan ja nakkasin uuniin. Taisipa olla n.200 astetta, 20 minuuttia. Sillä aikaa valmistelin täytteet. Paistoin naudan jauhelihaa ja sipulia. Mausteet ja pari murskattua valkosipulin kynttä sekaan. Lisäksi laitoin täytteeksi punasipulia, parsakaalia, tomaattia. paprikaa ja juustoraastetta hiukan. Täytteen pohjan päälle ja soppa uuniin, noin 10 minuuttia.


Nam, sanon minä. Tein yhtenä päivänä myös tonnikalaversion, mutta se ei ollut niin nam. Älkääkä kysykö kalorimääriä tms., ei mitään hajua.

Kukkakaalista treeniasioihin. Sain viime viikonloppuna uudet treeniohjelmat. Jotakin samaa on mukana matkassa, mutta myös paljon uutta. Heti viime lauantaina lähdin testaamaan uutta treeniohjelmaani. Koipijumpalle.


Kuminauhahirviö on mukana matkassa edelleen, tosin senkin kanssa kikkailuun tuli vähän muutoksia.


Jaksaajaksaa. Nyt yritetään saada treenipainoja nostettua. Ohjelmassa on nyt myös askelkyykky. Se onkin ainakin meikäläisellä ihan kuningasliike persauksille, takuuvarma osuma kohteeseen. Tuli huomattua jo samana iltana. Hurraa.

Kyllä kulkaa piristysruiske on tuokin kun vaihtui treenipuuhat, kyllä siitä saa uutta draivia kummasti. Uusi ohjelma on viisijakoinen, ihan fine. Olkapäille tulee jumppaa kahtena päivänä. Jalkatreenit yhdelle päivälle. Piiitkän aikaa on tullut tehtyä etu- ja takakoivet omina päivinään. Mutta tuntuupa tuo menevän näinkin oikein hyvin. Perjantaina käytiinkin koutsin kanssa uudet ohjelmat läpi ja sain lisäohjeistusta. Monta pientä juttua ja paljon uutta oppia.


Eilinen piti sisällään ulkoilua pariin otteeseen, minua ei tuo pakkanen haittaa ollenkaan, varsinkaan jos aurinko paistaa. Tarpeeksi vaatetta päälle niin nou hätä, ainut mikä potuttaa on rillit jotka menevät huuruun jos ei satu piilarit olemaan silmissä. Ulkoilun lisäksi perheen kanssa loikoilua ja salireissu tietenkin. Olkapää/ojentajatreeni oli vuorossa


Hitusen piti tuntumaa etsiä muutamissa liikkeissä, mutta hyvä setti se oli.

Tänään oli ns.paikkotreenin vuoro, sain siis tehdä "mitä huvittaa". Treenata palautuneita lihoja. Ohjelmat kun kouraan sain viime viikonloppuna tuumailin, että toihan onkin tosi hyvä juttu. Ja onkin. Mutta tiedättekös kun menin salille niin alkuun olin, että öööö mitäs mä teen..


Noh, nykäisin sitten vähän ylätaljaa. Pari eri liikettä tissilihoille. Ja vähän kinttuloisia. Niin ja vatsoja. Siinähän se sitten oli sunnuntain sitäsuntätä-setti. Huomenna polkaistaan sitten käyntiin uusi (treeni)viikko. Kirjottelin tuossa aiemmin siitä, että pitäisi panostaa siihen venyttelyynkin ja olenkin kuulkaa panostanut, ainakin tällä viikolla. Jäykkähän olen kuin rautakanki, mutta... Yhtenä päivänä osuttiin ihanan ystäväni Tiinan kanssa samaan aikaan salille ja keksittiin sitten käydä testaamassa virtuaalijooga. Se olikin ihan hauskaa, lämmin tuli. Taisi olla elämäni ensimmäinen kosketus joogaan. Innostuin sitten pariinkin otteeseen uudestaan tällä viikolla virtuaalijoogailemaan.


Mutta nyt mä jatkan sunnuntain viettoa ja odotan rakasta kamua iltakahviseuraksi. Mukavaa uutta tulevaa viikkoa, nauttikaa aurinkoisista pakkaspäivistä ja raittiista ilmasta, niin minä ainakin aion tehdä.

2 kommenttia:

  1. Askelkyykyt on kyllä jotain, epäilisin pirun keksinnöksi?
    Siis niin kauhea liike ettei mitään rajaa mutta mikä fiilis sen jälkeen, voittajaolo!
    Ja kyllä, suoraan perberiin menee täälläkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, en tiedä kenen keksintö on, mutta hyvä sellainen :-)

      Poista