sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Helmikuun ensimmäinen viikko

Kylläpä on taas oikein mukaansatempaava tuo otsikko, miten voikaan lähes aina aiheuttaa harmaita hiuksia tuo otsikon keksiminen..Mutta kappasta vaan, että viikko on taas vierähtänyt edellisestä runoilusta. Miten se sitten onkaan mennyt. Alkuviikko meni taivastellessa nuhan kanssa ja niistäessä ahkerasti. Nenäsuihkeita suihkien. Töissä olin tietenkin ja vähän harrastin ulkoilua.


Ja ihan pakollinen selfie, koska joku valoilmiö..


Vähä niinku tommonen fiilis ollut viime aikoina..

Mulla tuppaa usein olemaan aika tiukahkot takareidet. Noh, sitähän sanotaan, että istuminen on ihan kauheata myrkkyä ihmiselle. Se tuli todettua totisesti tällä viikolla. Nyt flunssailun aikana kun tuli paljon istuskeltua (ajoittaisen makoilun lisäksi) niin kyllähän ihan säikähdin kykkiessäni jotakin, että jumankauta sentään miten kireällä takajalat onkaan. Onhan se myrkkyä, se (liika) istuminen. Eipä ihme, että ihmisillä on selkävaivaa, lonkankoukistajat kireällä kuin viulunkielet. Ynnä muuta ynnä muuta. Tuollainen passiivinen oleminen ei ole hyväksi kenellekkään. Eli huom. jos teet sitä istumaduunia niin hop ja persus ylös penkistä ja taukojumppaa! Venyneistä pakaroista ja kireistä takajaloista toisiin asioihin.


Eikös sitä sanota, että torstai on toivoa täynnä? Niinpä ajattelin kun raahasin luuni (ja pienoiset lihakseni) salille torstaina. En tiedä on raahata oikea verbi tähän, mutta kuitenkin. Mikä hitto siinä on ainakin minulla, että aina esim. juurikin sairastelun jälkeen on jotenkin niin takkuista saada itsensä taas normaaliin rytmiin (Lue: treeneihin) kiinni. Aiempien kokemusteni perusteella olin jo asennoitunut siten, että tiedän etten tule jaksamaan heti yhtä hyvin kuin ennen sitä flunssailua eli yli viikko taaksepäin.


Kahta eri liikettä rintalihoille ja sitten olkapäitten kimppuun. Yllätyinkin positiivisesti sillä jaksoinkin jumpata ihmeen hyvin.

Perjantaina pääsinkin pääkaupunkiseudulle päiväksi kyläilemään Hennan ja Tomin luo. Hennan kanssa on useampi kuukausi ahkerasti kirjoiteltu kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Pariin otteeseen on treffitkin sovittu, mutta ne on peruuntuneet. Vihdoin onnistui.


Minä ja tuo ihQu muija

Tuli heti sellainen fiilis niinkuin olisi tunnettu jo kauan. Ei tullut vaivautunutta hiljaisuutta, ei tarvinnut miettiä, että mistäs tikusta keksisi asiaa. Hennahan kirjoittelee blogia myös, sieltä löytyy treenijuttujen lisäksi hyviä reseptejä.


Lounastamassa käytiin kuten kuvasta näkyy ja ensimmäistä kertaa elämässäni (kyllä, luit ihan oikein) uskaltauduin maistelemaan sushia. Ehkä maistelen toisenkin kerran, vielä en oikein osannut muodostaa mielipidettä. Kiva päivä oli ja olisin viihtynyt pitempäänkin.

Eilen aamulla reissasin Lahteen, ensimmäinen työpäivä Shock absorber- urheiluliivien esittelijänä. Yksin ei kuitenkaan tarvinnut olla sillä olin oppityttönä toisen esittelijän mukana.


Kun on tehnyt asiakaspalvelutyötä ja tottunut olemaan ihmisten lähellä niin luontevalta tuntui. Vielä kun tietää esittelevänsä parhaita mahdollisia urheiluliivejä niin mukava duunihan se on. Olen nyt itse ottanut Shock absorberin "kevyempiä" liivejä myös arkikäyttöön, varsinkin tuota sports padded- liiviä olen käyttänyt. Mukavan päivän jälkeen lähdin reissaamaan kotia kohti.


Lahti on kiva city, voisin asua siellä. Niin tai Kuopiossa. Tai Tampereella.

Tälle aamulle oli meininki mennä kaiman kanssa treenaamaan, mutta hupsista kun nukuinkin kymmeneen asti. Mutta kyllä tekikin hyvää, pitkät unet, pitkästä aikaa <3 Vetelehdin sitten kotona aamupäivän ja lähdin vasta iltapäivän puolella salille, koipitreenin kimppuun.

Tuossa taas taaperran tipuaskelin kuminauha nilkkojen ympärillä. Hyvän treenin sain tehtyä ja tikut sai kyytiä, veikkaampa, että saattavat olla kipeät huomenna.


Se olikin sitten toinen treeni tälle viikolle. Meinasin käydä vielä virtuaalijoogaamassa, enpä päässyt kun oli sali varattu. Kotona laitoinkin netistä jonkun joogapätkän pyörimään. Olin sentää niinkin reipas, että vähän lisäksi venyttelin ja rullailin.

Nyt alkaakin olla saunan ja iltapalan vuoro seuraavaksi, muksaa sunnuntain jatkoa ja uutta tulevaa viikkoa sulle !

-Satu-

4 kommenttia:

  1. Otsikon keksiminen on tosian hanurista. Välillä onnistuu, useimmiten ei! :-)

    Kovia treenejä ens viikolle. :-)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Mä kaipaisin vinkkejä tuohon kuminauhaan! Hankin sellaisen itselleni ja käytän sitä kotijumpissa ja salilla jalkapäivinä. Lähinnä käyttö on sitä että kävelen kyykyssä sivuttain tai sitten jalat leveällä eteenpäin. Mahkuja olis varmasti vaikka mihin niin olis kiva saada(kuvallista?) postausta aiheesta :)

    VastaaPoista