torstai 10. maaliskuuta 2016

Ei mitään järkevää asiaa?

Tiistaina oli taas eräänlainen viikon kohokohta ja relaxingtime vain mulle. Naistenpäivän kunniaksi.


Pääsin Mirkan hoiviin ja niskahartia-seutua taas möyhennettiin. Kireyksiä sielä kuului olevan, se tieto nyt ei yllätyksenä tullutkaan. Omaan "makuuni" Mirkan otteet ovat juuri sopivat, en nimittäin pidä siitä, että murjotaan niin, että nahka on mustelmilla (niinkin on joskus käynyt jonkun hierojan käsittelyssä). Enkä myöskään halua, että hieronta on sellaista "hitvettelyä". Ensi kerralla onkin kenties koipien vuoro pehmetä.

Piti nyt ihan ruveta funtsimaan, mitä mä olen tässä viikon sisällä puuhaillut. No ainakin kyykkyharjoituksia. Kuten olen myöntänyt ja kertonut, en osaa kyykätä oikeinkaan hyvin (paitsi smithissä, mutta se onkin toinen juttu). Tällä viikolla onkin iskeydytty ajatuksella asian kimppuun. Isäntä on kärsivällisesti jaksanut olla apuna.


Siinä sitä lonkkia "auotaan" kuminauhajumpalla. Täytyy myöntää, että kyllä tuosta taisi apuakin olla. Ei ollut kyykkäily ihan niin jäykkää. Etukyykky alkaa sujua jo melko hyvin. Ärsyyntyneenä omasta osaamattomuudesta olen päättänyt ottaa tavoitteeksi The Kyykyn. Joskus mä vielä osaan sen, niih! Vähän olen soimannut itseäni em.aiheesta, kun en osaa kunnolla. Mutta kukaan ei ole seppä syntyessään niinhän sitä sanotaan. Onhan tässä loppuelämä aikaa opetella yhtä sun toista, vai mitä?


Onhan tässä viikon sisään tietenkin jumpattu muutakin kuin koipia. Ja ihan hyvällä menestyksellä.


Ja nuo Baseativan pöksyt, aim in laav <3 (Muistathan, että koodilla satu10 saat 10% alennuksen tilauksesi yhteydessä!)

Ja välillä on otettu vähän lepoa...


Ja lenkkeilty

Viime päivinä on ollut menkkäränkkä läsnä ja tänä aamuna herätti hitolliseen mahatuskaan. Dislike sanon minä. Onneksi huomenna lienee jo iisimpi päivä masun suhteen. Toivottavasti, sillä huomenna matkataankin kohti Espoota, se olisi kouluviikonloppu nääs edessä taas. By the way, muutoksia, mieluisia sellaisia ilmaantui elämään. Uusi työ alkaa parin viikon päästä, nimittäin TÄÄLLÄ. Vielä pitäisi malttaa hetki odotella..

Mukavaa ja toivon mukaan myös aurinkoista viikonloppua !!!

-Satu-
2 kommenttia: