lauantai 18. kesäkuuta 2016

I`m really alive



Olisikohan niin, että saisin vihdoinkin jotain tekstiä aikaiseksi.. Oikeastaan olisi hirveesti asiaa, toisaalta ei yhtään. Aika tuntuu menevän kuin siivillä. Ei ole ollut helppo tämä taaksejäänyt kevät. Mutta "kurjuuden" keskellä paljon hyviä asioitakin. Treenannut olen kyllä, välillä enemmän, välillä vähemmän. Nyt taas tuntuu, että alkaa taas saada paremmin jutusta kiinni. Voimavarat on olleet viime aikoina vähän vähempänä niinpä en ole treenihommista stressiä repinyt.


Itse asiassa perjantaina oli niin hyvä fiilis ja treeni kulki kuin unelma, että jammasin salilla kuulokkeet korvilla. Olihan siellä muitakin, mutta ajattelin, että paskanko väliä. Entistä vähemmän ja vähemmän mietin sitä mitä muut minusta mahtavat ajatella. Mitä väliä sillä on?


Olen ottanut "löysin rantein", syön melkolailla "vapaasti" ja treenaan mitä huvittaa. En nyt sentään treenaa miten sattuu vaan selkeä jako siinä hommassa on, mutta fiiliksen mukaan tavallaan.

Olen nauttinut kesästä niin paljon kuin sää on sallinut. Uudet biksutkin tuli hankittua (kai kerran neljässä vuodessa voi hankkia uudet...), odottavat kaapissa rantsukelejä. Olen saanut nauttia ystävieni seurasta ja voin taas todeta (ja kiittää), että mulla on maailman parhaita ystäviä <3



Lapset selvisivät kunnialla taas yhdestä kouluvuodesta ja voin sanoa olevani ylpeä jokaisesta heistä, miksipä en olisi. Vanhempi tyttäreni suuntaa äidin jalanjäljille ja aloittaa hoitsu (+lukio) opinnot elokuussa. Toisaalta vaikka tiedän kuinka rankkaa hoitajan työ nykypäivänä on olen silti hitusen innoissani asiasta.

Blogi ei ole oikea paikka ruotia ihan kaikkia henkilökohtaisia asioita, enkä meinaa sitä tehdä nytkään. Voin vain todeta, että viime ajat ovat opettaneet paljon. Olen löytänyt itsestäni sellaisia voimavaroja joita toivoin olevan, mutta en ehkä uskonut olevan. Nyt kuljetaan päivä kerrallaan. Ja treenataan. Ja opiskellaan. Ja tehdään töitä.
Ehkä joskus saan oikeata asiaa tähän blogiinkin...ehkä..

"Just open your eyes and see that life is beautiful"

2 kommenttia:

  1. Voimia Satu sulle! Lähetän iiiison voimahalin ja jos oisin lähempänä saisit oikean. Asioilla on taipumus järjestyä, on turha murehtia etukäteen vaikka itsekin siihen syyllistyn ajoittain. Kaikesta huolimatta aurinkoista kesää sinne! <3

    VastaaPoista