tiistai 26. marraskuuta 2013

Tiistaita...Aamulla oli -6 astetta pakkasta kun lähdin köröttelemään töihin. Töitten jälkeen käväsin kotona ja lähdin salille. Flunssa ei ole saanut kunnon otetta minusta ja toivottavasti ei saakkaan. 
Salilla tein selkää ja vatsoja. Entisen "kaavan" mukaan. Itselleni mukavimpia on ylätaljan vetoliikkeet, niissä on paras tuntuma. Pull downin tekniikkaa piti taas harjoitella ja tuntuma siihen alkaa löytyä :-) 
Salijumpan jälkeen oli pakko lähteä kameran ja koiran kanssa käymään metsässä kun oli niin ihana aurinkoinen pakkasilma. 
Odotan että lunta sataa ja saan taas ottaa kuvia lumisista puista ja metsästä. Tykkään ottaa valokuvia, tykkään valokuvista. Osan ottamistani valokuvista teetätän aina oikeiksi kuviksi ja laitan albumiin. Meillä oli niin hauskaa kun vasta katseltiin lasten kanssa niitten vanhoja lapsuuskuvia <3

Niin.. motivaatio ja tavoitteet? Tuleeko enemmän motivaatiota esim. treenaamiseen jos asettaa itselleen tavoitteen/tavoitteita? Viime päivinä olen miettinyt mikä minun tavoite nyt on.. Pitkään toivoin että paino putoaisi tms. Nyt oikeastaan painoa ei tarvitse enää pudottaa. No mitäs sitten? Ehkä tavoite on saada lisää lihasta/voimaa ympäri kroppaa:-) Tavoite on säilyttää tämä elämäntapa ja into, se että jaksaa huonoinakin päivinä tehdä hyviä asioita itselleen, oman hyvinvoinnin vuoksi. 

Motivaatiota/tsemppiä saa muitten ihmisten kannustuksesta ja myös siitä että muistaa kannustaa itseään. Se kun voittaa itsensä, pystyy parempaan kuin ennen tai jokin muu tuollainen motivoi jatkamaan :-) 
Nyt luulen että loppuillan köllötän viltin alla, otan hauva-vauvan kainaloon ja lueskelen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti