tiistai 19. marraskuuta 2013

Kaikkeen tottuu(ko?)

Kun aloitin tämän uudenlaisen elämäntavan etsiskelyn rupesin myös keväällä kokeilemaan uusia juttuja. Ensinnäkin rahkaa, alkuun luulin etten pysty syömään sitä irvistelemättä mutta nythän se onkin varsinkin marjojen kanssa oikein herkkua, nam. Raakana se ei kyllä uppoa.
Sitten parsakaali, jota olen tämän vuoden aikana syönyt varmaan satakiloa.
Ruokavalioon ilmestyi myös rasvaton raejuusto joka sekin jo menee huomaamatta etenkin salaatin  seassa.
Perhe on ihmetellyt minun nykyistä aamupuuroviritystä jossa on kaurahiutaleitten seassa leseitä, siemeniä, gojimarjoja, öljyä ja raejuustoa :-) ei se pahaa ole ollenkaan.

Tiedonjanoisena olen kuluvan vuoden aikana lukenut paljon asiaan liittyviä lehtiä ja kirjoja, sekä nyt enemmän blogeja. Välillä iskeekin informaatio/ohjeähky että välillä pistää miettimään että mikä on oikein ja mikä ei :-) Aina noista oppii uusia juttuja ja saa lisää intoa omiin juttuihin.

Viime päivinä olen miettinyt mistä saisi vuorokauteen lisää tunteja, vaikka teen nyt osa-aikatyötä niin tuntuu ettei aika riitä.. Kun pitäisi tehdä sitä ja tätä ja haluaisi keretä ja jaksaa vaikka mitä. Haluaisin lukea enemmän, "olla vaan" enemmän, paljon on myös "pitäisi-kotitoitä"ym.ym.. Stressiä iskee ajoittain.

Kuten eilen kirjoitin niin kyllä tänään tietää tehneensä eilen jalkatreeniä, tuntee kyllä mitä lihaksia on käyttänyt (tuntemusten perusteella erityisesti persusosastoa). Tänään oli luvassa olkapää- ja rintajumppaa joka ei nyt ihan sujunut kaikilta osin siten kuin olisin toivonut (ehkä siksikin kun olin jo valmiiksi koko päivän ollut huonolla tuulella...) Nyt hyytyikin jotenkin jo alkumetreillä vai liekkö tuo olkapääosasto vaan niin heikko :-/ Muutamia uusia liikkeitä oli, face pull:ia ei saanut vielä tuntumaan siellä missä sen pitäisi tuntua, noh täytyy jatkaa sinnikkäästi harjoittelua..
Huomenna on välipäivä, senkin vuoksi että on poikkeuksellisesti pitempi työpäivä. Torstaina selkäjumppaa joka on oikeastaan toinen lempparini :-)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti