perjantai 22. marraskuuta 2013

Käsijumppapäivä

 
Haba/ojentajatreeni oli tänään ja varsinkin ojentajissa on nyt tunne että nyt niitä on kunnolla rääkätty :-) Ojentajille olikin 5 eri liikettä: ojentajapunnerrus, ranskalainen punnerrus, taljassa tangolla ja narulla, lopuksi kick backiä joka oli sitten piste i:n päälle.
Habajumpassa oli hauiskääntöä mutkatangolla seisten ja scott-penkissä + hauiskäännöt käsipainoilla. Etenkin seisten tangolla tehtynä oli oikein hyvä, en ollutkaan aikoihin niin tehnyt.

Salilta tullessa kerkisin jo iloita kun taivaalla oli outo valoilmiö, nimittäin auringonpaiste, joka on äärimmäisen tärkeä minunlaiselle ihmiselle joka tuntee keväällä heräävänsä henkiin auringon alkaessa taas paistaa. Mutta niin se vaan nopeasti katosi, se auringonvalo :-( Harmi vain. Koko viikko on ollut niin synkkä ja pimeä ilman puolesta että olisi kiva jos vähän valostuisikin välillä <3

Ennen pimeän tultua käytiin märässä metsässä rämpimässä pitkin polkuja koirien kanssa. Illalla saatiin yksi "pitäisi"-asia tehtyä, nimittäin keittiön kaappien siivousta ja järjestelyä. Nyt on vähän tyytyväisempi fiilis:-)

Huomenna välipäivä saleilusta, kenties lenkkeilyä ja uimista ja elokuvia tiedossa ja tietenkin aikaa perheen kanssa <3 Ihanaa kun on viikonloppu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti