maanantai 25. marraskuuta 2013

Voihan viparit :-)

 
Kyllä vain, tuollainen näky oli tänään kun töistä pääsin, aurinko <3 Aamulla olikin ihanan raikas ilma kun koirat käytin lenkillä ennen töihin menoa. On se vaan niin paljon kivempi tepastella pikkupakkasessa kuin vesisateessa jota viime viikolla riitti.
Töitten jälkeen käväsin kotona hakemassa salikamppeet mukaan ja kävin yhden ystävän kanssa kahvilla ennen salille menoa. Olipa niin kivaa vaihtelua päiviin tuollainen kahvittelu kivassa kahvilassa.
Uusi viikko alkoi, salitreenin suhteen vähän erilainen. "volyymiviikko", lyhemmillä palautuksilla, pudotussarjoja tehden. Vuorossa oli taas se inhokki eli olkapäät ja rintalihakset. Tein nyt olkapäät ensin, arvelin että jos olisi parempi tehdä niinpäin. Viimeksi tein toisinpäin ja tuntui että olkapäät oli väsyksissä jo heti alkuunsa.
Tein pystypunnerrusta, vipunostoja sivulle käsipainoilla ja eteen kiekolla sekä sivulle vinopenkissä sekä liikkeen takaolkapäille. Noitten jälkeen jo olkapäät oli tuskissaan ja piti vielä tehdä ne rintalihakset :-)
Iltapäivällä se sitten iski, väsymys (joka voi kyllä johtua huonosti nukutusta yöstä), myös palellus ja aivastelu. Äkkiä c-vitamiinia naamariin, en millään nyt tahtoisi flunssaa :-(
Koko illan olen palellut ja odotan että pääsen tästä kääriytymään lämpimän peiton alle, toivottavasti uni vie kurjan olon pois.
 
 
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti